geovas77 Δεκέμβριος 26, 2015 #821 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2015 Γιώργο, υπάρχει site όπου δέχεται παραγγελίες?Στείλε του email Άρη, έχουν πάρει αρκετοί iRacers ήδη από Ευρώπη και μόνο καλά λόγια έχω διαβάσει στο thread οπότε νομίζω ότι είναι έμπιστος. Εάν προχωρήσουμε το cockpit με βλέπω να πουλάω Fanatec wheel base και να πάω και εγώ προς OSW, αυτό το μικρόβιο που έχουμε κολλήσει δεν έχει αντιβίωση[emoji28] [emoji28] Έχε στα υπόψη ότι λόγω γιορτών και μιας και έχει ήδη αρκετές παραγγελίες μπορεί να καθυστερήσει λίγο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Δεκέμβριος 26, 2015 #822 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2015 Και εγώ ενδιαφέρομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Δεκέμβριος 26, 2015 #823 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2015 Και εγώ ενδιαφέρομαι Εσύ καλύτερα πάρε αυτό! Με το θρυλικό Τ2 ξεκίνησα και εγώ μέχρι να μάθω να μην είμαι κινητή μπαριέρα :rolleyes: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Δεκέμβριος 27, 2015 #824 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2015 Είσαι πίσω στους χρόνους κύριε στην Norisring...πολύ πίσω λέω... Har har har Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 27, 2015 #825 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2015 Έτσι έτσι.. join the OSW alliance να δείτε το φως το αληθινό 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter Δεκέμβριος 28, 2015 #826 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 παιδια, επειδη παρακολουθω ευλαβικα το συγκεκριμενο thread, και πλεον εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα τα OSW σαν λυση, και μου αρεσει και το DIY, θα μπορουσε κανεις απο εσας που εχετε, να κανει κανενα βιντεακι, να δουμε πως ειναι και να μας πειτε κ τα σχολια σας, καμια απλη παρουσιαση. ας κουναει κ η καμερα βρε αδερφε, δεν εγινε κ τιποτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Δεκέμβριος 28, 2015 #827 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Δες εδώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 28, 2015 #828 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 (edited) παιδια, επειδη παρακολουθω ευλαβικα το συγκεκριμενο thread, και πλεον εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα τα OSW σαν λυση, και μου αρεσει και το DIY, θα μπορουσε κανεις απο εσας που εχετε, να κανει κανενα βιντεακι, να δουμε πως ειναι και να μας πειτε κ τα σχολια σας, καμια απλη παρουσιαση. ας κουναει κ η καμερα βρε αδερφε, δεν εγινε κ τιποτα. Ορίστε ένα playlist με κάποια βίντεο που ανέβασα τους τελευταίους μήνες. Δεν έχουν σχόλια αλλά μπορείς να δεις την ταχύτητα του σέρβο καθώς και το πόσο αθόρυβο είναι Ακολουθούν και άλλα βίντεο φίλων: Video του φίλου psit Και μερικά του φίλτατου Ville Επίσης τσέκαρε το κανάλι του beano που κάνει ωραίες κατασκευές Ένα μίνι build-log μπορείς να βρεις εδώ. Νομίζω πρέπει να είσαι μέλος για να δεις τις εικόνες. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 28, 2015 από akis_z80 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Δεκέμβριος 29, 2015 #829 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Παιδια μαλλον εχω προβλημα με τo shifter της g27.Βαζω τη θεση της πρωτης και αναβει το 9 στο logitech profiler settings.Βαζω τη θεση της δευτερας, αναβει το 10. Ολα καλα μεχρι εδω.Οταν ομως βαζω τριτη η πεμπτη αναβει παλι το 9, δηλαδη της πρωτης.Οταν βαζω τεταρτη, εκτη τοτε αναβει παλι το 10, δηλαδη της δευτερας.Το ιδιο και μετα απο calibration.Με λιγα λογια, ολες τις μπροστινες θεσεις τις περνει για πρωτη (δηλαδη 9), και ολες τις πισω για δευτερα (δηλαδη 10)Εχει καποιος καποια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Δεκέμβριος 29, 2015 #830 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Παιδια μαλλον εχω προβλημα με τo shifter της g27.Βαζω τη θεση της πρωτης και αναβει το 9 στο logitech profiler settings.Βαζω τη θεση της δευτερας, αναβει το 10. Ολα καλα μεχρι εδω.Οταν ομως βαζω τριτη η πεμπτη αναβει παλι το 9, δηλαδη της πρωτης.Οταν βαζω τεταρτη, εκτη τοτε αναβει παλι το 10, δηλαδη της δευτερας.Το ιδιο και μετα απο calibration.Με λιγα λογια, ολες τις μπροστινες θεσεις τις περνει για πρωτη (δηλαδη 9), και ολες τις πισω για δευτερα (δηλαδη 10)Εχει καποιος καποια ιδεα?Εχω κρατήσει το shifter μου απο την G27, μόνο που έχω κόψει το καλώδιο USB κατα απαίτηση της Logitech. Λογικά, θα υπάρχει τρόπος να ενώσεις τα συρματάκια καπως και ίσως καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει... Αν δε βγαλεις ακρη και θες να προσπαθήσεις, πες μου να σου το στείλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Δεκέμβριος 29, 2015 #831 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Σε ευχαριστώ, έχει εγγυηση λογικά ακομα, την έχω από 6/14 από e-shop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Δεκέμβριος 29, 2015 #832 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Εχω κρατήσει το shifter μου απο την G27, μόνο που έχω κόψει το καλώδιο USB κατα απαίτηση της Logitech. Λογικά, θα υπάρχει τρόπος να ενώσεις τα συρματάκια καπως και ίσως καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει... Αν δε βγαλεις ακρη και θες να προσπαθήσεις, πες μου να σου το στείλω. Αν δεν την θέλει κανείς και την πουλάς ρίξε μου ενα ΠΜ , η δικιά μου είναι για πέταμα και δεν θέλω να δώσω 350 για την Fanatec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Δεκέμβριος 29, 2015 #833 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Αν δεν την θέλει κανείς και την πουλάς ρίξε μου ενα ΠΜ , η δικιά μου είναι για πέταμα και δεν θέλω να δώσω 350 για την Fanatec. Τι να πουλήσω; αυτό που έχει απομείνει; Οι πλακέτες από την τιμονιέρα έχουν καταστραφεί εντελώς. Απλά έχω κρατήσει τα pedals και το shifter σαν ανταλλακτικά, με κομμένα τα usb καλώδια. Πρακτικά με καλύπτει η εγγύηση για άλλα 2,5 χρόνια οπότε δε θα τα χρειαστώ, ούτε σαν ανταλλακτικά. Αν τα θέλεις στα χαρίζω :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Δεκέμβριος 29, 2015 #834 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Για το shifter μιλούσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Δεκέμβριος 29, 2015 #835 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Για το shifter μιλούσα Καλά ρε, 350 ευρώ MONO για shifter??? Είστε τρελοί! Τα λέμε se p.m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Δεκέμβριος 29, 2015 #836 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 ότι πληρώνεις παίρνεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 29, 2015 Author #837 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 282,20 εχει η fana sq shifter στην πορτα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Δεκέμβριος 29, 2015 #838 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 +25 ο usb adapter για εμάς τους αγροίκους που δεν έχουμε CSW... Υπάρχει και το SHH σε πολύ λογική τιμή αλλά δυστυχώς έχει πολύ μεγάλο χρόνο αναμονής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 29, 2015 Author #839 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Α δεν το ηξερα, soz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Δεκέμβριος 30, 2015 #840 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Συμβαίνει ΤΩΡΑ!!! Υπόψιν: Η ποιότητα του βίντεο δεν είναι καλή, αλλά ούτε ο φωτισμός, ούτε calibration τις οθόνες, ούτε τα bezzels, τίποτα δεν είχα ρυθμίσει ακόμα. Ούτε καν είχα οδηγήσει! Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τρέξω το benchmark (χωρίς να αλλάξω τις ρυθμίσεις που είχα και σε single screen) και να δω πως παει. Συμπέρασμα: H 970 GTX δε μασάει πουθενά! Ένα πράγμα μόνο θα πω από το 10 -15 λεπτα που οδήγησα: ... δε συγκρίνεται με τίποτα το triple screen για car simulation!!! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts