Billys Νοέμβριος 7, 2015 #661 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2015 Λες να παρω κ γω ενα να το εχω backup ? Θεμη εριξες παραγγελια η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Νοέμβριος 7, 2015 #662 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2015 Λες να παρω κ γω ενα να το εχω backup ? Θεμη εριξες παραγγελια η οχι? Όχι ακόμα.. περιμένω να έρθει η γυναίκα μου σπίτι να φορτώσω από τη δική της κάρτα, γιατί τη δική μου δεν τη δέχεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 7, 2015 #663 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2015 Ωραια αν μπορεις παρε κ γ μενα μια και σου δινω τα λεφτα και τωρα αν θες η αυριο...διπλα νομιζω ειμαστε..εχεις πμ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Νοέμβριος 7, 2015 #664 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2015 OK παίδες! Η παραγγελία έγινε, τον Άκη τον δέσμευσα για την εγχείρηση, η Logitech με γείωσε κανονικότατα και τώρα περιμένουμε την παραλαβή! Καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε 2 εβδομάδες το νωρίτερο και αν έχουν έρθει τα encoders και ο Άκης, επιστρέφω στη αγωνιστική δράση!! Σε διαφορετική περίπτωση χάνω τη season και τα ξαναλέμε στις αρχές του 2016! Μέχρι τότε, καλούς αγώνες και ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! Υ.Γ. Πάντως η γυναίκα μου πολύ χάρηκε με αυτήν την περιπέτεια που θα μείνω χωρίς τιμόνι! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 7, 2015 #665 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2015 "τα μεγάλα παιδιά δε σταματούν να παίζουν ποτέ" πες της 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 8, 2015 #666 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Νοέμβριος 8, 2015 #667 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 Άλλαξα το loadcell με ένα 50KG (από 20), για περισσότερη ευελιξία πιο πολύ, μιας και ούτε το 20ρι το τερμάτιζα. Και μια για σύγκριση: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 8, 2015 #668 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 Αν απλά μείωνες το μοχλικό, δεν θα είχες το ίδιο αποτέλεσμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Νοέμβριος 8, 2015 #669 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 Αν απλά μείωνες το μοχλικό, δεν θα είχες το ίδιο αποτέλεσμα? Τι εννοείς? Ποιό μοχλικό? Από ποιά πλευρά? Ποιό αποτέλεσμα? Βασικά δεν άλλαξε τίποτα στην αίσθηση και λειτουργία του πεταλιού, πάλι για ίδια δύναμη το ρύθμισα (πιο πάνω αρχίζει να πονά ο αστράγαλος), απλά τώρα το setup φαίνεται πιο καθαρό και κάπως πιο όμορφο νομίζω. Συν το ότι δεν έχω το άγχος πλέον μην το πατήσω πολύ παραπάνω και το πάρω στα χέρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Νοέμβριος 8, 2015 #670 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 Βελτιωμενη εκδοση του προηγουμενου button box... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Dinossim Νοέμβριος 9, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #671 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 (edited) Μετα απο σχεδον τρεις μηνες (capital controls και ελλατωματικη τιμονιερα που χρειαστηκε RMA) τελικα καταφερα να παρω τα πραγματα που ανεφερα σε προηγουμενα posts. ευχαριστω οσους βοηθησαν λεγοντας την γνωμη τους. (Αν και δεν ηταν ολοι θετικοι με τις επιλογες μου). οι εντυπωσεις μου τις επομενες μερες μιας και μολις τελειωσα το rig και εχω παιξει μονο λιγες ωρες. Υ.Γ 1 : αυτο που πραγματικα χαιρομαι περισσοτερο απο ολα ειναι το buttkicker.(δεν μπορω ακομα να πιστεψω την ακριβεια που εχει στις ανωμαλιες-kerbs του δρομου) δινει τρομερο ρεαλισμο στο παιχνιδι. Υ.Γ 2 : παιζω project cars στο ps4. Τοσες πολλες ρυθμισεις για το force feedback δεν εχω ξαναδει σε παιχνιδι (πρεπει να ειμαι μηχανικος αυτοκiνητου για να τα καταλαβω ολα). Πολυ μπερδεμα ρε παιδι μου. Y.Γ 3 : απιστευτη αισθηση το pedal του φρενου. περισσοτερες εντυπωσεις σε λιγες μερες. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2015 από Dinossim 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Νοέμβριος 10, 2015 #672 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2015 Η δοκιμη του panel button-box 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Νοέμβριος 10, 2015 #673 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2015 Πολύ όμορφο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 12, 2015 #674 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 Rexing Formula Steering Wheel Features Carbon fiber body 4.3″ LCD color display 15 rpm LEDs 6 additional LEDs real leather grips aluminium tactile feedback shift paddles 4 front encoders 8 pushbuttons mounting adapter micro usb connector free version of software Optioal Clutch paddles carbon fiber shift and clutch paddles “thumb” side rotary encoders alcantara grips 12 position central switch (replaces central encoder) quick release with integrated connector pro version of software printed button caps The standard version of the wheel sells for 1250€ including VAT for EU customers (1000€ without VAT), plus an additional 15€ for Europe-wide shipping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Νοέμβριος 13, 2015 #675 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 (edited) τα τελικα αυτοκολλητα του PanelBox.Ετοιμο για χρηση. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 13, 2015 από Maximvs 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 14, 2015 #676 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2015 New Fanatec Wheel Teaser 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Νοέμβριος 14, 2015 #677 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2015 βαλαμε και ενα tabletακι για καποιες σταθερες ενδειξεις εν ωρα αγωνα.... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 17, 2015 #678 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Νοέμβριος 17, 2015 #679 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 http://www.fanatec.com/forum/discussion/181/fanatec-releases-csl-wheel-p1-steering-wheel-for-xbox-oneΕπίσης σημερινό post του Thomas στο iracing hardware forum μιλάει για direct drive wheel base under development και αυτή συμβατή με το υπόλοιπο οικοσύστημα της εταιρείας. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Νοέμβριος 18, 2015 #680 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 μετα απο ενα μηνα ψαξιμο, παραγγελθηκαν και ηρθαν οι πλαινες 24ρες παρεα στην XL2411Τ. acer b243h και b243phl κατι τετοιο. εχει και displayport η μια. ευκαιρια απο ebay.de με τυπο που πουλαγε 100 τη μια με παζαρια! τρομερη κατασταση... τωρα εκτιμω πολυ το triple screen setup του assetto, ειδικα με το angle compensation για τις πλαινες τρομερο, αλλα παραειναι ρεαλιστικο το fov τελικα οταν τελιωσεις το σεταρισμα. βλεπεις μονο δρομο και ειναι καπως.... εκει ειναι το σωστο fov βεβαια, βλεπε δευτερη φωτο (με κλικ μεγαλωνει). αλλα καλυτερα θελει πολυ μεγαλες οθονες και κοντα σου. μαλλον θα καταληξω και γω σε single screen με ολιγον μεγαλυτερο fov καπου στο 25-30. τωρα εχω θεματακια με το eyefinity σε σχεση με πριν που ειχα 2 19ρες στο πλαι, αλλα θα λυθουν (πιστευω) 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts