liakjim Μάρτιος 13, 2015 #201 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 edit : Μήπως μπακαλίστηκα μπορούμε να συγκρίνουμε τα τροφοδοτικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάρτιος 13, 2015 #202 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 (edited) Σαν τιμονιέρα η DFGT ήταν πάντα ανώτερη της G25/27, η οποία είναι το καλύτερο πακέτο. (πετάλια και shifter)Με 70 rpm? Δε νομίζω!! H επιτάχυνση 2996 οφείλεται σε spike της καμπύλης και δεν είναι αντιπροσωπευτική της τιμονιέρας.. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 13, 2015 από akis_z80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Μάρτιος 13, 2015 #203 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Μάρτιος 13, 2015 #204 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 Με 70 rpm? Δε νομίζω!! Χμ, θέμα προτίμησης θα έλεγα. Αν θέλεις να ντριφτάρεις πιθανόν να προτιμάς την μεγαλύτερη ταχύτητα. Σε συνθήκες αγώνα όμως, η καλύτερη επιτάχυνση είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά, σε μικρά γλιστρήματα να προλάβεις να το πιάσεις. Λαμβάνοντας υπόψιν και το ότι είτε 70 είτε 100 δεν είναι αρκετά ώστε να αφήσεις το τιμόνι και πάλι θα πρέπει να το γυρίσεις με το χέρι, θα επιμείνω πως η DFGT είναι η ανώτερη τιμονιέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάρτιος 13, 2015 #205 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 To 70 είναι πολύ χειρότερο του 100. Η επιτάχυνση πάνω κάτω η ίδια είναι, μην αυταπατάσαι αγαπητέ. Απλά δε θες να το παραδεχτείς γιατί τώρα τυχαίνει να έχεις DFGT Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Μάρτιος 13, 2015 #206 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 lol (τραγουδιστά) Η ομορφότερη τιμονιέρα του κόσμου, για μένα είναι η DFGT.... Τώρα που το λές και το παρατηρώ, ένα δίκιο το έχεις!! 880 - 1350 πάνω κάτω το ίδιο είναι. 70 - 110 όμως, η μέρα με τη νύχτα λέμε!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάρτιος 13, 2015 #207 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 Με έπεισες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάρτιος 13, 2015 #208 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 @djkostas, κλάψε Glorious G25 master race. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάρτιος 13, 2015 #209 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 24v 0.75ΑΕιναι το τροφοδοτικο.....εντομεταξυ οταν τρεχω το προγραμμα το ffb σαν να ψοφαει και οσο πανε και χειροτερευουν τα αποτελεσματα.Ενα λινκ εχουμε με το tool? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάρτιος 17, 2015 #210 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 (edited) Το έτρεξα χωρίς να κρασάρει αυτήν την φορά. Στην πρώτη περιστροφή προς τα αριστερά πάει πολύ αργά σταματάει και μετά πολύ γρήγορα, δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να κάνει. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2015 από Zenor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 17, 2015 #211 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 (edited) για πεστε...πως παει η δικια μου και τι βλεπω ακριβως ; Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2015 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάρτιος 17, 2015 #212 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 Νομίζω ότι καλύφθηκε το θέμα με τις Logitech. Διαφορές από κομμάτι σε κομμάτι είναι πολύ δύσκολο να δούμε, εκτός αν έχει γίνει κάποια "μοντίφα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 20, 2015 #213 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2015 (edited) Άρη μπορείς να μου φτιάξεις κάτι τέτοιο? Πόσο θα μου στοιχίσει? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 20, 2015 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάρτιος 20, 2015 #214 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2015 Άρη μπορείς να μου φτιάξεις κάτι τέτοιο? Πόσο θα μου στοιχίσει? Χαχα! Όνειρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάρτιος 20, 2015 #215 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2015 Άμα τρακάρει εκτινάσεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάρτιος 20, 2015 #216 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2015 Φοβερό,το οτι πρέπει και το παιχνίδι να υποστηρίζει κατι τέτοιο ομως είναι ενα θέμα. Αν τρακάρει καλυτερα να φοράει ζωνη στο κάθισμα αλλιως τον βλέπω να μπαίνει στην οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Μάρτιος 30, 2015 #217 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2015 Υπενθυμίζω ότι έχω ακόμα ένα κωδικό για παραγγελία του CSW V2 για όποιον θέλει. Μετά από ενάμιση μήνα με την τιμονιέρα είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος χωρίς το παραμικρό παράπονο και είναι κατά τη γνώμη ότι καλύτερο εκτός και εάν είστε αποφασισμένος να πάτε για DIY Servo ή ακόμα καλύτερο το Accuforce. Σκέφτομαι σύντομα να παραγγείλω και το Universal Hub για να κοτσάρω επάνω ένα Momo MOD 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Μάρτιος 30, 2015 #218 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2015 εγω εχω προχωρησει πολυ το θεμα με το arduino παιδια και βολευει παρα πολυ. ζητησα το source απο εναν που ειχε κανει εξωτερικη εφαρμογη να στελνει σειριακα απο το shared memory του assetto, και πλεον περναω οτι θελω σε δικη μου. δοκιμασα και δευτερη οθονη με κατασταση ελαστικων δουλευει αψογα. και το shared memory περιεχει τα παντα... split laps best λαστιχα στροφες ονοματα ταχυτητες G-force πιτ τρακαρισμα οτι θες. αδεια οθονη μονο με rsr, και ολες οι πληροφοριες εξω. μεγαλο πλεονεκτημα και στα fps του παιχνιδιου, και η εμπειρια με εντονα λεντακια στο τιμονι και οθονες πληροφοριων τρομερα καλυτερη απο οτι Onscreen. επισης πληροφοριακα, γινεται και αποστολη σειριακων πληροφοριων απο python ingame, το εκανα αλλα προσθετει ενα ανεπιθυμητο μικροstutter στο παιχνιδι. η εξωτερικη εφαρμογη οχι. οποιος θελει πληροφοριες ευχαριστως μοιραζομαι τα παντα. θα αναρτησω στο μελλον καμια φωτο μολις το εμπλουτισω αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Μάρτιος 30, 2015 #219 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2015 Εγω αυτο που δοκίμασα ειναι με το Hub Dash στο κινητο,οπου τρέχει ενας server στο pc και τα στελνει στο κινητο.Φτιαχνεις ενα layout με τις πληροφοριες που θες και τα βλεπεις εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Μάρτιος 30, 2015 #220 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2015 τα χω δοκιμασει, και σε ipad αλλα δεν ειναι το ιδιο. για πληροφοριες καλα ειναι (που δεν εχουν πολλες) αλλα για shift indicator οχι και τοσο. και κανεις και εξτρα δουλειες στησε κινητα ανοιξε εφαρμογες κλπ. τεσπα οτι βολευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts