Jump to content



Ισως ενα bug τον XP. Δειτε το και εσεις.


Nikos007

Recommended Posts

Εχω δυο σκληρους εναν sata και εναν εξωτερικο usb. Οταν πατησω στις ιδιοτητες του εξωτερικου δισκου και στην καρτελα general πατησω disk cleanup και μετα στην καρτελα more options και πατησω cleanup στο windows components, ενω λεει στον τιτλο του παραθυρου disk clean up for F: για παραδειγμα αφου F ειναι ο εξωτερικος HDD παει και σβηνει τα windows components απο τον σκληρο που εχει το λειτουργικο.

Δεν νομιζω οτι ειναι λογικο αυτο. Δεν μπορει να μας λεει οτι στον εξωτερικο δισκο εχει αρχεια των windows ενω αυτα ειναι σε αλλο δισκο.

Ελεγξτε το αν το κανει και σε εσας.

Link to comment
Share on other sites

Έγινε εισαγωγή του δευτερού δισκού USB αφού ο πρώτος είχε λειτουργικό, ο δε δευτερός δίσκος έγινε Format από λειτουργίκο ήδη εγκατεστημένο στον πρώτο; Αν τα προηγουμένα ισχύουν έγινε μεταφορά κάποιων αρχείων συστηματός στον δεύτερο. Δοκίμασε Admin Tools - Computer Management - Disk Management τι Partition Type έχεις; Απλά αν ο χρωματισμός στο Partition του USB HDD είναι κίτρινος έχασες. Εχεις δόκιμασει να κάνεις Format στον δεύτερο USB δίσκο; Κάνε λοιπόν ένα Backup και δόκιμασε ένα Format λόγικα αν όντως έχει αρχεία Windows στο δίσκο δεν θα σε αφήσει να κάνεις κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα δεν βγάζεις άκρη, ξεκίνα ένα Format από την αρχή...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από RootX

Δεν είναι bug βρε Νίκο, γενικά αναφέρεται στην προσθαφαίρεση για να μην τρέχεις στον πίνακα ελέγχου.... δεν αφορά τον συγκεκριμένο δίσκο.

Ok αλλα στον τιτλο του πραθυρου αναγραφει disk cleanup f: οπου f ο εξωτερικος. Αρα το πλαισιο διαλογου αναφερεται σε συγκεκριμενο δισκο. Θα μου πεις τωρα ψαχνω ψυλλους στα αχυρα αλλα τεσπα

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν δύο λόγοι που στο κάνει αυτό! Ο πρώτος είναι γιατί το OS είναι windows και άρα mikrosoft και άρα άστα να πάνε! Ο δεύτερος λόγος είναι πιθανόν να έχεις αντιστρέψει τα ονόματα των δίσκων κι έτσι να μην είναι πια f ο εξωτερικός αλλά ο δίσκος με τα windows! Επειδή αυτό είναι κάπως παράλογο, αλλά αρκετά λογικό για windows, δεν αποκλείεται σχεδόν καθόλουν να ήταν εγκατεστημένα τα xp και στον usb δίσκο, όπως κάτι παρόμοιο είπε και ο kain!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.