Jump to content

Σύνθεση pc για 3Ds MAX-Alias Automotive - After effects-Solidworks

Cardesign

Recommended Posts

Οσο πιο καλα ρυθμισεις τα materials σου και το φωτισμο στη σκηνη σου , τοσο πιο πολυ ρεαλισμο θα δωσεις στο τελικο αποτελεσμα(μιας και μιλας για vray ,εχει πολλες δυνατοτητες)

Για την καρτα γραφικων γνωμη μου ειναι να παρεις την 760.Χωρις να διαφωνω με την αποψη του pnick βεβαια.Απλα μια quadro θα σου δωσει καλυτερο ελεγχο στα viewports.ποσο παραπανω απο 760 ΔΕΝ το γνωριζω.Μπορει η 760 να ειναι και καλυτερη.Πιστευω παντως πως θα σε καλυψει και με το παραπανω.

ΑΝ δεις οτι ΔΕΝ τραβαει (αποκλειεται), την πουλας (ειναι καρτα που θα φυγει σε 2-3 μερες) και παιρνεις μια quadro.

Οσο για το rendering.Οτιδηποτε αλλο και να αλλαξεις στο μηχανημα ΕΝΑ πραγμα παιζει ρολο.Ο επεξεργαστης.

Αν δεις οτι βαριεζαι τη ζωη σου και παιρνει 3 ωρες η καθε φωτογραφια και θες να μειωσεις τον χρονο , σκας για 6πυρηνο (12threads) και αλλη μητρικη.

Υ.Γ Με λενε Ιασονα και τρωω καρπουζι:p

edit: συμφωνω για αλλαγη οθονης.Εστω παρε 2 22αρια..η ενα 27αρι να χωραει πολλα

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Από μια μικρή έρευνα που έκανα μάλλον διαπιστώνω ότι η Quadro υπερισχύει στα viewports, ενώ μια GeForce GTX θα έχει το προβάδισμα στο iray/vray RT γιατί εκεί υπερισχύει η ταχύτητα. Άρα είναι και θέμα που θα δοθεί βάρος. Πολλά για το θέμα γράφει κάποιος δικός μας Dimitris Tolios, Έλληνας Αρχιτέκτονας που μένει Αμερική. Κινητή εγκυκλοπαίδεια στο θέμα ο άνθρωπος.

ναι βρε συ , ισχυει οτι η quado αποδιδουν καλυτερα στα viewports.

θα ανεβασω ενα βιντεακι τραβηγμενο με το κινητο μου να δειτε σε μια σκηνη με 6.000.000 πολυγωνα πως παει η ταπεινη μου γερικη gtx 280 μου 1GB και με sensors ανοιχτους.

Καλο ειναι να ξερουμε συμπεριφορα του καθε προγραμματος σε σχεση με τα pc parts

edit: https://www.dropbox.com/s/xcv6pgtw5yhrpsu/2014-08-08%2020.16.03.mp4

ποιοτητα σκατα..Απλα μπορειτε να καταλαβετε μια ΤΟΣΟ φορτωμενη σκηνη καρτα με 1GB και με προιστορικη αρχιτεκτονικη παει καλουτσικα.

Πιστευω η 760 θα του δωσει πλεονασμα και στο Iray και στο viewport και σε κανα παιχνιδι :p

Υ.Γ1 τα αποτομα zooms δεν ειναι χασιμο frames αλλα rolling με το mouse

Υ.Γ2 Το GPU load : ανεβαινει οταν κινουμαι στο vieports.

Y.Γ3 επελεξα και edged faces που εννοειται της αλλαζει τα φωτα της καρτας

θα ανεβασω ενα βιντεακι τραβηγμενο με το κινητο μου να δειτε σε μια σκηνη με 6.000.000 πολυγωνα πως παει η ταπεινη μου γερικη gtx 280 μου 1GB και με sensors ανοιχτους.

Σωστό, αλλά ο Χάρης θα χρησιμοποιήσει και ένα σωρό προγράμματα με απαιτήσεις που ίσως συγκρούονται κάποιες φορές. Εξαρτάται και από το optimization του κάθε προγράμματος. Άλλα χτίζονται γύρω από CUDA, άλλα κλασικά σε OpenGL (εκεί πρέπει να έχουν ένα προβάδισμα οι επαγγελματικές, το βλέπω και στο archicad) κοκ. Η χρυσή τομή ίσως να είναι τελικά μια οικονομική εμπορική με 2gb μνήμης. Ή το καλύτερο μια μεταχειρισμένη 680 που είπε και η [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] (πολλές αρετές είχε αυτή η κάρτα, αλλά δεν είναι του παρόντος. συνέχεια μπροστά μου την βρίσκω).

Σωστό, αλλά ο Χάρης θα χρησιμοποιήσει και ένα σωρό προγράμματα με απαιτήσεις που ίσως συγκρούονται κάποιες φορές. Εξαρτάται και από το optimization του κάθε προγράμματος. Άλλα χτίζονται γύρω από CUDA, άλλα κλασικά σε OpenGL (εκεί πρέπει να έχουν ένα προβάδισμα οι επαγγελματικές, το βλέπω και στο archicad) κοκ. Η χρυσή τομή ίσως να είναι τελικά μια οικονομική εμπορική με 2gb μνήμης. Ή το καλύτερο μια μεταχειρισμένη 680 που είπε και η [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] (πολλές αρετές είχε αυτή η κάρτα, αλλά δεν είναι του παρόντος. συνέχεια μπροστά μου την βρίσκω).

εκανα edit , δες το βιντεακι

edit: https://www.dropbox.com/s/xcv6pgtw5yhrpsu/2014-08-08%2020.16.03.mp4

ποιοτητα σκατα..Απλα μπορειτε να καταλαβετε μια ΤΟΣΟ φορτωμενη σκηνη καρτα με 1GB και με προιστορικη αρχιτεκτονικη παει καλουτσικα.

Πιστευω η 760 θα του δωσει πλεονασμα και στο Iray και στο viewport και σε κανα παιχνιδι :p

Υ.Γ1 τα αποτομα zooms δεν ειναι χασιμο frames αλλα rolling με το mouse

Υ.Γ2 Το GPU load : ανεβαινει οταν κινουμαι στο vieports.

Y.Γ3 επελεξα και edged faces που εννοειται της αλλαζει τα φωτα της καρτας

Σημείωση, η 8800 μου ήταν πιο γρήγορη από 2x460 σε viewports (maya/blender). Κοιτάζοντας από την απόδοση της 760 μου τώρα πάλι σκ@τ@ μου φαίνεται (έφτανα 5m polys στο blender με την 8800, τώρα στο 1.5-2m κλάνει μέντες).

Απλά να το έχετε στα υπόψιν σας.

Του λόγου το αληθές, 3 fps όταν κάνεις rotate 2m polys.

blender-2014-08-08-23-56-22-12383.jpg

κατσε βρε συ...αλλο vertex αλλο πολυγωνα.Ποσα πολυγωνα εχει αυτη η σκηνη ;

εμενα τα 6μ που ειδες στο βιντεο αντιστοιχουν σε 3.8μ vertex

Το ίδιο είναι ρε συ. Quads είναι όχι tris. Tris είναι x2.

213123-12384.jpg

edit νταξ δεν είναι ακριβώς το ίδιο μιας και τα έξω είναι /4 αλλά in the ballpark. :p

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

Υπάρχουν αρκετοί ευρέως χρησιμοποιούμενοι Renderers που αξιοποιούν CUDA/OpenCL καθώς και συνδυασμούς τους με CPU ( όλη την ισχύ του συστήματος)

Προφανώς δεν γνωρίζω τι χρησιμοποιείς ή σε ποιό χωρο δραστηριοποιείσαι, οπότε πάσο, μπορεί να μην τους χρησιμοποιούν πολύ οι επαγγελματίες του χώρου σου, λόγω άλλων εργαλείων πιο διαδεδομένων ή λόγω ποιότητας).

Octane Render

Thea Render

Indigo Renderer

Vray ( >v2.0 για RT σίγουρα, για Std engine δεν είμαι σίγουρος , δεν το δουλεύω )

Γενικά υπάρχουν ανάλογα με την εταιρία και το προϊόν και διαφορετικές απαιτήσεις σε HW, οπότε καλό είναι να έχει κάνει κανείς από νωρίς μια μελέτη με το εύρος των εφαρμογών που θα χρησιμοποιηθούν στο κοντινό μέλλον από το υπό μελέτη μηχάνημα, ώστε να μπορεί να αξιοποιήσει καλήτερα τους πόρους του.

Επίσης, υπενθυμίζω πως αρκετά υποστηρίζουν distributed rendering, οπότε μπορεί το/τα παλιό/ά μηχάνημα/τα ( σεβαστών προδιαγραφών) να χρησιμοποιηθεί/ούν ώς ικανή βοήθεια.

Από την έρευνα που μπορεί να κάνει κάποιος προσπαθώντας να χτίσει το ιδανικό μηχάνημα ( ουτοπικό ), μπορεί να αντιληφθεί ότι για κάθε industry ή για κάθε πρόγραμμα υπάρχουν και άλλες φιλοσοφίες, οπότε γνωρίζοντας τις απαιτήσεις των εργαλείων που χρησιμοποιούνται standard στη δουλειά του, καθώς και ένα σκαλί παραπάνω, μπορεί να κάνει μια καλή εκτίμηση HW, με μια καλή διάρκεια ζωής.

CATIA/Solidworks μια καλή κάρτα θα σε βοηθήσει στην ευκολία χειρισμού/σχεδιασμού σε κάποιο δύσκολο σχέδιο.

Επίσης, ρίξε και μια ματιά στο VRED Suite, είναι καινούριο αλλά πιστεύω ανερχόμενο για Automotive. Μαζί με το trial έχει και μερικά samples για να "μετρήσεις", το υπάρχον μηχάνημα ή το καινούριο σου αν θές ( η κάρτα εδώ παίζει πολύ στο viewing/handling, για rendering μου βγάζει χρήση έως 70%, αλλά στο sample και low-res, δοκιμές άλλες δεν έκανα)

Vredrotate_th_zps23735471.png~original

Vredrender_th_zpsf9c6728e.png~original

[MENTION=32906]Cardesign[/MENTION]

Σε άλλο SW παίζουν καλύτερα οι Firepro,σε άλλο οι Quadro, σε άλλο είναι άχρηστες και οι δύο και μπορείς να κάνεις δουλειά με Cores και μια νορμάλ κάρτα.

Σχετικά είναι όλα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείς πυρήνες δυνατούς και όσο το δυνατόν περισσότερους....

Σωστα.Σιγουρα υπαρχει διαφορετικη διαχειριση πορων αναλογα το προγραμμα.Να ξεκαθαρισω πως μιλαω για 3ds max μιας και τυχαινει να γνωριζω αυτο..

επισης ισως ακομα να μην εχω δει την υπεροχη των quadro με τα ιδια μου τα ματια.

Εννοω πως μηπως τελικα ειναι υπερβολη και μας πλασαρει η nvidia ενα προιον που μπορεις να κανεις εξισου την ιδια δουλεια με μια του εμποριου;

Και ρωταω επειδη ισως δεν εχω καταλαβει κατι σωστα

βασει specs : GeForce GTX 760 | Specifications | GeForce

ΚΑΙ

Compare Quadro Kepler Graphics Cards Specifications | NVIDIA UK

760 vs K2000 πχ..

σε τι υπερεχει η Κ2000 ωστε να ειναι καλυτερη (vieporting)οταν βλεπω καλυτερα χαρακτηριστικα της 760 και προφανως καλυτερη τιμη.

Σωστα.Σιγουρα υπαρχει διαφορετικη διαχειριση πορων αναλογα το προγραμμα.Να ξεκαθαρισω πως μιλαω για 3ds max μιας και τυχαινει να γνωριζω αυτο..

επισης ισως ακομα να μην εχω δει την υπεροχη των quadro με τα ιδια μου τα ματια.

Εννοω πως μηπως τελικα ειναι υπερβολη και μας πλασαρει η nvidia ενα προιον που μπορεις να κανεις εξισου την ιδια δουλεια με μια του εμποριου;

Και ρωταω επειδη ισως δεν εχω καταλαβει κατι σωστα

βασει specs : GeForce GTX 760 | Specifications | GeForce

ΚΑΙ

Compare Quadro Kepler Graphics Cards Specifications | NVIDIA UK

760 vs K2000 πχ..

σε τι υπερεχει η Κ2000 ωστε να ειναι καλυτερη (vieporting)οταν βλεπω καλυτερα χαρακτηριστικα της 760 και προφανως καλυτερη τιμη.

Καλημέρα Ιάσονα. Δεν είναι θέμα specs, αλλά θέμα οδηγών και optimization. Εκεί κάνει το παιχνίδι η Nvidia για να έχουν νόημα ύπαρξης οι επαγγελματικές της κάρτες. Στο iray που νομίζω παίζει ρόλο καθαρά ο αριθμός των πυρήνων οι εμπορικές υπερισχύουν. Επίσης, παίζει ρόλο και ο shader που χρησιμοποιείται σε κάθε interface. Σε κλασικό standard OpenGL οι επαγγελματικές έχουν φτιαχτεί να υπερισχύουν. Στο Autocad που πλέον και σε 2d και σε 3d χρησιμοποιείται DirectX οι εμπορικές μια χαρά δουλεύουν. Στο Archicad που δουλεύω εγώ στις 3d μπαίνει το OpenGL. Ε, εκεί αρχίζει και κολλάει η gtx 770 αν αρχίσεις να κάνεις πολύπλοκα πραγματάκια.

Edit: Και ένα παλιότερο thread ξένου site για το πώς χακάρεται μια εμπορική κάρτα και γίνεται επαγγελματική αλλάζοντας κάποια straps http://www.eevblog.com/forum/chat/hacking-nvidia-cards-into-their-professional-counterparts/. Ίδιες κάρτες είναι σαν hardware, απλά το PCI ID διαφέρει.

Xάρηκα Ιάσωνα. και εγώ έφαγα καρπούζι ;) δικαιολογημένο τέτοιες ημέρες.

Cool το Βίντεο σου :)

Χαίρομαι που συζητάτε και αναλύετε το θέμα περί κάρτας και χαρακτηριστικών.

Τέτοιο σαν το post του Felix θέλω να είναι τα αυτοκίνητα, αυτό tiw fotos που έβαλε το κάνει το V-ray . για αυτό το είτε να χρησιμοποιώ 3ds max ή Alias automotive το τελικό θα γίνει με V-ray για τα χρώματα, υφή,γυαλάδα,και στο εσωτερικό,Carbon δέρμα klp.

επίσης βρήκα για το Alias automotive για τις κάρτες γραφικών. Autodesk

3ds max Autodesk - Certified Hardware - Find Recommended Hardware

V-ray

το Alias automotive σαν autocad θυμίζει αλλά με γωνίες,καμπύλες και 3D.

pnick από ότι κατάλαβα στα χαρακτηριστικά και τις μετρήσεις, αλλού παίζουν δυνατά και αλλού χάνουν , αλλά να είναι η μικρή διαφορά, χρυσή τομή για κάποια σύνθεση.

τα υπόλοιπα προγράμματα ελπίζω να συνεργάζονται καλά η κάρτα με τον επεξεργαστή πχ για το After effects.

Καλημέρα Χάρη.

Βασικά, αρκετά από τα προγράμματα που θα χρησιμοποιήσεις επιταχύνονται με CUDA, π.χ. After Effects, Catia και νομίζω και το 3ds max (υπάρχει επιλογή στο interface του προγράμματος). Οπότε μάλλον μια Nvidia θα υπερέχει κατά μέσο όρο. Τώρα, για το ποιά είναι η χρυσή τομή θέλει συζήτηση και εξαρτάται από το budget. Μπορείς τώρα να ξεκινήσεις με μια μεταχειρισμένη gtx 680 στα 200€ που θα ήταν ιδανική για τις περισσότερες εργασίες σου (η σειρά 600 ήταν η τελευταία που είχε κρατήσει στοιχεία πιό συγγενικά στις επαγγελματικές, για αυτό μπορούσαν να τις hackάρουν στις αντίστοιχες Quadro, ενώ με την σειρά 700 νομίζω ότι δεν είναι πλέον εφικτό), ή να δείς μια μεταχειρισμένη Κ4000 που πωλείται γύρω στα 400-450€ πλέον στα sites του εξωτερικού. Η πρώτη επιλογή θα σου εξοικονομήσει αρκετά χρήματα που μπορείς να ρίξεις σε μητρική-επεξεργαστή (κυκλοφορούν και 6πύρηνοι Intel από 2011 με μητρική πακέτο στα 450€ πλέον, που θα είναι το ιδανικό για το rendering) ή σε μια καλή 24άρα οθόνη που είναι απαραίτητη. Η 2η θα σου εξασφάλιζε μια κάρτα επαγγελματική με επιδόσεις που αρχίζουν να έχουν αξιόλογη διαφορά από τις εμπορικές (τόση που να δικαιολογεί την ύπαρξή της) και απροβλημάτιστη λειτουργία επί ώρες χωρίς τρελές θερμοκρασίες ή κατανάλωση που θα είχες με μια εμπορική που θα στρεσαριζόταν επί ώρες. Δεν ξέρω. Κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου. Μπορεί να έχω λάθος.

Καλησπέρα pnick, ναι έχεις δίκαιο σε πολλά και συμφωνώ αλλά μεταχειρισμένη κάρτα και μεταχειρισμένο επεξεργαστή είναι λίγο ρίσκο αυτό και ακόμα χειρότερα και από εξωτερικό κιόλας, πώς θα ξέρω αν δεν θα μου χαλάσει ο επεξεργαστής-κάρτα γραφικών σε 3-6 μήνες?

Αν ξεπερνά το μπάτζετ μου, το πολύ να κάτσω άλλους 6 μήνες να δουλεύω και να τα μαζεύω τα χρήματα αυτά που θα απαιτούνται για αγορά. Δεν ξέρω ίσως 2000-2200max. Ναί είναι ακριβή η ενασχόληση που διάλεξα , αλλά τι να κάνω αυτό έτυχε να έχω ταλέντο στο σχέδιο αυτοκινήτου στο χέρι και πρόσφατα είχα λάβει ,μέρος σε διαγωνισμό σχεδίασης αυτοκινήτου της Ολλανδικής Vencer που έκανε τον Διαγωνισμό και βρέθηκα 24η θέση από τους 980 διαγωνιζόμενους που είχαν οι περισσότεροι 3D Μοντέλα αυτοκινήτων,και αυτό είναι ένα συμπέρασμα το ότι από το χέρι από μόνο του δεν φτάνει,όσο καλά τα είχα σχεδιάσει,την λεπτομέρεια του 3D δεν την έφτανα, αλλά και για πρώτη φορά που πήρα μέρος είναι μία καλή θέση αυτή και είχα να ανταγωνιστώ πολλά 3D άλλα κάποια από αυτά ήταν χάλια και δεν πέρασαν,και κάποια σκίτσα ήταν για πλάκα σαν τα ζωγράφισε παιδάκι του Νηπιαγωγείoυ :p

Δεν βιάζομαι να το αγοράσω αμέσως,τον Σεπτέμβριο - Οκτώβρη, αλλά να έχω έτοιμες τις προδιαγραφές και απλά θέλω να είναι σίγουρο και πώς θα κάνει την δουλειά του που χρειάζεται για τα προγράμματα αυτά.

Cardesign με i7 και 16gb ram + ssd οι διαφορές στο θέμα κάρτας θα είναι μικρές.

Πίστεψέ με επαγγελματίες του χώρου δουλεύουν με s775 και τη παλεύουν ακόμα.

Με το συγκεκριμένο μηχάνημα θα δουλεύεις πάάάάάρα πολύ άνετα. Αν φτάσεις στο σημείο να κοιτάς τα μερικά δευτερόλεπτα διαφοράς θα δεις ότι τα επιπλέον λεφτά δεν αναλογούν σε επιδόσεις.

Γνώμη μου είναι η σύνθεση που σου έκανα. Και με 760 και με 770 θα κάνεις δουλειά.

Σε 760 θα πήγαινα και εγώ αν δεν είχα τα κολλήματα μου με τα νερά και τα full cover blocks γι' αυτά.

Μερικά προγράμματα αγαπάνε τη μία κάρτα και άλλα την άλλη. Μια all around λύση είναι η 760 για όλα και οικονομικη χωρίς να υστερεί.

Στις quadro τα πράγματα ξεφεύγουν και για να πάρεις ίδια cuda cores με μια εμπορική πρέπει να ξηλωθείς.

Ευχαριστώ Karmen1983 για να το λές αυτό κάτι ξέρεις και συμφωνώ με αυτά που λές και ότι θα είναι μικρές οι διαφορές τότε οκ μου φτάνει :) επειδή δεν ξέρω που παίζουν αυτά τα πράγματα με το 3D. Όποτε Μπήκα το νόημα όσα μου είπατε, δεν αξίζει να ξηλωθώ τόσα χρήματα και να έχω ίδιες επιδόσεις ή να έχουν μικρή διαφορά με τις επαγγελματικές.

ΥΓ. karmen1983 τα προγράμματα που δουλεύεις φαντάζομαι θα είναι πιο περίπλοκα από ένα 3D αυτοκίνητο.

Προσωπικά αυτά που δουλεύω δεν είναι τόσο του 3D αλλά τρώνε τον επεξεργαστή μου (btw έχω extreme edition 2011) και τη μνήμη (16GB) σα να είναι μαρουλόφυλλα.

Αλλά επειδή έχω αρκετούς γνωστούς στο 3D design είτε επιλέγουν MAC είτε πάνε σε pc παρόμοια με αυτό που λέμε εδώ, είτε έχουν μείνει σε παλιές πλατφόρμες και δουλεύουν ακόμα με αυτά.

Απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι το να δώσεις το πολλαπλάσιο ποσό για να πάρεις μία quadro >Κ4000 δεν θα σου δώσει το τόσο boost που να αναλογεί στα λεφτά που έδωσες γι' αυτά που λες ότι θες. Αυτά που λες θέλουν cpu και ram.

Μη κάνεις το λάθος που κάνουν συχνά. Και άλλοι κοιτάνε titanes και άλλοι sli για να πάρουν καλύτερες επιδόσεις. Δεν αξιοποιούνται σε όλα τα προγράμματα τα παραπάνω και καμιά φορά το Sli/cf δεν αξιοποιεί καν τη μία κάρτα σε ένα πρόγραμμα. Η Adobe πχ στη νέα σουίτα θα δώσει αυτή την υποστήριξη.

δεν ειναι το ιδιο το προγραμμα περιπλοκο , αλλα οι απαιτησεις που εχεις εσυ και τα project σου.

Δυστηχως οσο και να το ψαχνεις τοσο θα λες να περιμενεις λιγο ακομα , η στο τελος θα πελαγωσεις.Χρυση τομη ΔΕΝ υπαρχει.παντα θα υπαρχει ενα αλλα.ειτε αυτο λεγεται quadro η 760 η 6πυρηνος η 4πυρηνος.

Γνωμη μου , παρε το 4790 που ειναι οτι πιο value for money σε επιδοσεις τωρα για τετοιες δουλειες.Αποδιδει σουπερ.Παρε μια καρτουλα να κανεις τη δουλεια σου και οταν θα προχωρησεις ΕΣΥ σε πιο περιπλοκα σχεδια και οι απαιτησεις σου θα ανεβουν , τοτε κανεις αναβαθμιση.Αλλα θα αργησει αρκετα αυτη η στιγμη.

επισης μιας και μιλας για σκιτσα και προφανως θα παιζεις με blueprints για τον σχεδιασμο σε τρισδιατατη μορφη , wacom ταμπλετα εχεις ;αν οχι , παρε!

Προσωπικά αυτά που δουλεύω δεν είναι τόσο του 3D αλλά τρώνε τον επεξεργαστή μου (btw έχω extreme edition 2011) και τη μνήμη (16GB) σα να είναι μαρουλόφυλλα.

Αλλά επειδή έχω αρκετούς γνωστούς στο 3D design είτε επιλέγουν MAC είτε πάνε σε pc παρόμοια με αυτό που λέμε εδώ, είτε έχουν μείνει σε παλιές πλατφόρμες και δουλεύουν ακόμα με αυτά.

Απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι το να δώσεις το πολλαπλάσιο ποσό για να πάρεις μία quadro >Κ4000 δεν θα σου δώσει το τόσο boost που να αναλογεί στα λεφτά που έδωσες γι' αυτά που λες ότι θες. Αυτά που λες θέλουν cpu και ram.

Μη κάνεις το λάθος που κάνουν συχνά. Και άλλοι κοιτάνε titanes και άλλοι sli για να πάρουν καλύτερες επιδόσεις. Δεν αξιοποιούνται σε όλα τα προγράμματα τα παραπάνω και καμιά φορά το Sli/cf δεν αξιοποιεί καν τη μία κάρτα σε ένα πρόγραμμα. Η Adobe πχ στη νέα σουίτα θα δώσει αυτή την υποστήριξη.

Mε κάλυψες απόλυτα :):T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.