Jump to content

NOTEBOOK IBM MONO 699�

R@tNET

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από R@tNET [Σήμερα, στις 00:54]

NOTEBOOK IBM R50e VROBYGG

(...είναι προσφορά του MULTIRAMA...):blink:

Celeron M 1.4 GHz/ Μνήμη: 256 MB/ Σκληρός Δίσκος: 30 GB/ DVD ROM-CD RW (combo)/ Οθόνη: 15 TFT/ Κάρτα Γραφικών INTEL EXTREME GRAPHICS 2 64 MB shared/ MS Windows XP Home:unsure:

Μόνο 699 !!!(η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.):blink:

Εμένα προσωπικά δέν μου γεμίζει το μάτι.

παντως εγω γενικα τα Μ δεν τα πολυπαω απο τιμες... οσες φορες ειχα συγκρινει με αλλα μαγαζια ηταν πιο ακριβα ... και επιπλεον ειχαν πολυ μικρη ποικιλια σε ετοιμοπαραδοτα ....

Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 23:17]

παντως εγω γενικα τα Μ δεν τα πολυπαω απο τιμες... οσες φορες ειχα συγκρινει με αλλα μαγαζια ηταν πιο ακριβα ... και επιπλεον ειχαν πολυ μικρη ποικιλια σε ετοιμοπαραδοτα ....

Γιατί... πότε είχε ετοιμοπαράδοτο ο Multirama;;; :hehe: :hehe: :hehe:

Πέρναγα από το Multirama και λέω δεν ρωτάω για το laptop!!!- πάω μέσα να ρωτήσω και... μπλα... μπλα... μπλα... και μου λέει: -δεν το έχουμε εδω... μόνο με παραγγελία... Αααν! έχουν μείνει κομμάτια ακόμα...:worship:

Αρχική απάντηση από R@tNET

Πέρναγα από το Multirama και λέω δεν ρωτάω για το laptop!!!- πάω μέσα να ρωτήσω και... μπλα... μπλα... μπλα... και μου λέει: -δεν το έχουμε εδω... μόνο με παραγγελία... Αααν! έχουν μείνει κομμάτια ακόμα...:worship:

Τρελή προσφορα εφυγαν σφαίρα ολα τα κομμάτια ...:p:P:P:P:P:P:P:P

Σε φορητούς δεν εχω βρει πουθενά καλύτερες τιμες απο το Play247

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Χθες, στις 00:10]

Τρελή προσφορα εφυγαν σφαίρα ολα τα κομμάτια ...:p:P:P:P:P:P:P:P

Σε φορητούς δεν εχω βρει πουθενά καλύτερες τιμες απο το Play247

Play247!!!!! !!!!! :wassat:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.