TROIDX Νοέμβριος 30, 2004 #21 Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από R@tNET [Σήμερα, στις 00:54] NOTEBOOK IBM R50e VROBYGG (...είναι προσφορά του MULTIRAMA...) Celeron M 1.4 GHz/ Μνήμη: 256 MB/ Σκληρός Δίσκος: 30 GB/ DVD ROM-CD RW (combo)/ Οθόνη: 15 TFT/ Κάρτα Γραφικών INTEL EXTREME GRAPHICS 2 64 MB shared/ MS Windows XP Home Μόνο 699 !!!(η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) Εμένα προσωπικά δέν μου γεμίζει το μάτι.
R@tNET Δεκέμβριος 2, 2004 Author #22 Δεκέμβριος 2, 2004 :clap: :clap: Επιτέλους το multirama ενημέρωσε την ιστοσελίδα του :clap: :clap::clap: :clap: και έβαλε μέσα και την προσφορά με τον IBM http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=50590
abarth Δεκέμβριος 3, 2004 #23 Δεκέμβριος 3, 2004 παντως εγω γενικα τα Μ δεν τα πολυπαω απο τιμες... οσες φορες ειχα συγκρινει με αλλα μαγαζια ηταν πιο ακριβα ... και επιπλεον ειχαν πολυ μικρη ποικιλια σε ετοιμοπαραδοτα ....
R@tNET Δεκέμβριος 3, 2004 Author #24 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 23:17] παντως εγω γενικα τα Μ δεν τα πολυπαω απο τιμες... οσες φορες ειχα συγκρινει με αλλα μαγαζια ηταν πιο ακριβα ... και επιπλεον ειχαν πολυ μικρη ποικιλια σε ετοιμοπαραδοτα .... Γιατί... πότε είχε ετοιμοπαράδοτο ο Multirama;;; :hehe:
R@tNET Δεκέμβριος 3, 2004 Author #25 Δεκέμβριος 3, 2004 Πέρναγα από το Multirama και λέω δεν ρωτάω για το laptop!!!- πάω μέσα να ρωτήσω και... μπλα... μπλα... μπλα... και μου λέει: -δεν το έχουμε εδω... μόνο με παραγγελία... Αααν! έχουν μείνει κομμάτια ακόμα...:worship:
LordOfRings Δεκέμβριος 4, 2004 #26 Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από R@tNET Πέρναγα από το Multirama και λέω δεν ρωτάω για το laptop!!!- πάω μέσα να ρωτήσω και... μπλα... μπλα... μπλα... και μου λέει: -δεν το έχουμε εδω... μόνο με παραγγελία... Αααν! έχουν μείνει κομμάτια ακόμα...:worship: Τρελή προσφορα εφυγαν σφαίρα ολα τα κομμάτια ...:P:P:P:P:P:P:P Σε φορητούς δεν εχω βρει πουθενά καλύτερες τιμες απο το Play247
R@tNET Δεκέμβριος 5, 2004 Author #27 Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Χθες, στις 00:10] Τρελή προσφορα εφυγαν σφαίρα ολα τα κομμάτια ...:P:P:P:P:P:P:P Σε φορητούς δεν εχω βρει πουθενά καλύτερες τιμες απο το Play247 Play247!!!!! !!!!! :wassat:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.