cotiric Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2014 καλημερα ερωτηση χαζη αλαλ με μπερδευει...Πως μπορω να δω τη μητρικη φοραω???...Εχω κατεβασει τοι everest αλλα μνε μπερδευει περισοτερο...και οταν πηγαινω απο το πισι..εναρξη κ τα λοιπα μ γραφει ΟΕΜ!
cotiric Αύγουστος 6, 2014 Author #3 Αύγουστος 6, 2014 οκ φιλε μ σε ευχαριστω μ εβγαλε το ονομα της μητρικης το μοντελο τα παντα....ερωτηση....μ εχει καει το chipset της μητρικης κ μ ειπανε πως δεν αλλαζει κ πρεπει να αλλαξω ολοκληρη την μητρικη και κοστιζει 180,00....μηπως εισαι γνωστης???...(θα σου βαλω φωτο το τι μ εβγαλε το προγραμματακι)
Trexx Αύγουστος 6, 2014 #4 Αύγουστος 6, 2014 Αν είχε καεί το chipset της μητρικης τότε δεν θα άναβε το μηχάνημα. Περιμένω φωτο.
cotiric Αύγουστος 6, 2014 Author #5 Αύγουστος 6, 2014 ναι αυτο κανει....κολαει η οθονη η κανει επανεκιννηση αλλα τις περισοτερες φορες παγωνει η εικονα και δεν κανει τπτ...μετα απο 2 λεπτα λειτουργειας τωρα το καλοκαιρι...εχω βαλει εξωτερικο ανεμιστηρα...τον χειμωνα ολα κομπλε αλλα τωρα το καλοκαιρι μονο τα βραδια λειτουργει π δεν εχει τοση ζεστη....(ετσι μ ειπε ο τεχνικος πως εχει θεμα το chipset)
Trexx Αύγουστος 6, 2014 #6 Αύγουστος 6, 2014 Πολλά μπορεί να είναι. Γράψε καταρχήν την πλήρη σύνθεση του μηχανήματος με το τροφοδοτικό μαζί.
cotiric Αύγουστος 6, 2014 Author #9 Αύγουστος 6, 2014 εχω βγαλει φωτο οτι μ εβγαλε το cpu z αλλα δν ξερω αν τις ανοιγει!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.