biker Αύγουστος 21, 2014 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 κουράγιο... τον έφαγες το γαϊδαρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMESGOHAN Αύγουστος 22, 2014 Author #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 χχαχα δες μια στην σελιδα 3 ρε αδελφε την ψυχτρα που μου προτινανε θελω να ρωτησω κατι επισης για την κολλα μου ειπε ο γνωστος μου οτι ισως και να χρειαστει λιγο παραπανω κολλα λογο ψυκτρας αναλογα με το ποσο πλατια θα ειναι εκει που κολλαει πανω στον cpu εσυ στην δικια σου ποια ψυκτρα εχεις βαλει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Αύγουστος 22, 2014 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Αν πας και για ψύκτρα κοίτα για μεταχειρισμένη καλύτερα. Αλλιώς ανάλογα με τα λεφτά που διαθέτεις / χώρος στο κουτί κοιτάς στα λινκ που σου έδωσα.Έχω καιρό να το ψάξω γι' αυτό ρώτα και τους υπόλοιπους. Επίσης υπάρχουν τελευταία αρκετά threads για καινούργιες συνθέσεις, δες τι προτείνουν...Εγώ είμαι με αυτή στα 3,6 αλλά ανοιχτό κουτί. Με τις ζέστες έχει idle ~42 / full load (handbrake/συμπίεση ταινίας και οι 4 πυρήνες ~100%) 65-67 βαθμούς. Καλή είναι αλλά δεν έχει 120άρι ανεμιστήρα και κάνει λίγο θόρυβο :bigsmile:Όσον αφορά την πάστα, εγώ βάζω λίγη (μια σταγόνα φαντάσου) στο κέντρο της cpu, την απλώνω λίγο (όχι μέχρι έξω) και τοποθετώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMESGOHAN Αύγουστος 22, 2014 Author #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Γτ λες να παω για μεταχειρισμενη καλυτερα για το λεφτα μονο ??? προσωπικα θα μπορεσω απο 40-60 το πολυ να δωσω και αν θα δωσω 60 ελεγα για αυτην εδω BE QUIET! DARK ROCK ADVANCED - Επισης να σου πω δεν ξερω που ακριβως να κοιταξω για μεταχειρισμενες ...θα ξεκινησω απο εδω και οπου βρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Αύγουστος 22, 2014 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Μτχ είπα για πιο φθηνά.. Αν βρεις κάτι καλό. Αν τώρα μπορείς καινούργια ακόμα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMESGOHAN Αύγουστος 25, 2014 Author #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Καλημερα παιδια ΜΟλις την πηρα στα χερια μου την καινουργια μου cpu.ΛΕς κ ειναι καινουργια ομως...δεν εχω ξαναδει τοσο καθαρο να γυαλιζει Τελος παντων εχω απο παστα την prolimatech pk-3 ξερετε αμα ειναι για OC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Αύγουστος 25, 2014 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Η πάστα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για το OC (μερικούς βαθμους είναι συνήθως η διαφορά). Η ψύκτρα που θα βάλεις πάνω στην πάστα κάνει την διαφορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Αύγουστος 25, 2014 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Καλημερα παιδια ΜΟλις την πηρα στα χερια μου την καινουργια μου cpu.ΛΕς κ ειναι καινουργια ομως...δεν εχω ξαναδει τοσο καθαρο να γυαλιζει Τελος παντων εχω απο παστα την prolimatech pk-3 ξερετε αμα ειναι για OC ? Καλορίζικος :clap: Η πάστα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για το OC (μερικούς βαθμους είναι συνήθως η διαφορά). Η ψύκτρα που θα βάλεις πάνω στην πάστα κάνει την διαφορά! +1 Ποια ψύκτρα πήρες τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMESGOHAN Αύγουστος 25, 2014 Author #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Καλησπερα παιδια Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σε ολα ηταν εξαιρετικα σημαντικη για μενα !!!! η ψυκτρα που παραγγειλα ειναι η >>> Ψύξη Επεξεργαστή | Hardware | COMPUTER PARTS | EQUIPMENT | Polytopeκαι εδω την βρηκα !! http://www.silentpcreview.com/Thermalright_HR-02_Macho μιλησα με τον φιλο μου που θα την βαλω πανω γτ εχει τεριαστια εμπειρια και να μου τον κλοκαρει οσο μπορει και μ ειπε οτι ειναι τουμπανο και παρα πολυ καλη !!!Επισης παιδια τον παλιο dual core Που εχω αμα ενδιαφερετε κανεις τον πουλαω ...απλα το λεω πληροφοριακα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Αύγουστος 25, 2014 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Μια χαρά!Περιμένουμε εντυπώσεις/ αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMESGOHAN Οκτώβριος 2, 2014 Author #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Καλησπερα στην παρεα μολις πηρα το pc στα χερια μου ετοιμο κλοκαρισμενο στα 3612 και μ ειπε ειναι και πολυ δροσερο κιολας θα μπορουσε ανετα να το παμε κιαλλο αλλα λογο χρηματων μεχρι εκει μπορεσα σας βαζω και εικονες να δειτε τι μ εφτιαξε ο μαστορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Οκτώβριος 2, 2014 #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Μια χαρά στο έφτιαξε... Enjoy!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Οκτώβριος 19, 2014 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Πόσο την πήρες τη CPU φιλε μου αν επιτρέπεται; Ψάχνομαι κ εγώ να αλλάξω τον E6750 μου γιατί τα έχει φάει τα ψωμιά του και έχω καλή σχετικά κάρτα ATI HD7790... Βρήκα σε ένα συνοικιακό μαγαζί Core 2 Quad Q9400 -----> 109 euro με το ΦΠΑEdit: Μόλις είδα ότι γράφεις σε προηγούμενο post 80euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Οκτώβριος 19, 2014 #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Ουτε καν 109 ευρα για τετοιο cpu.Να μου ελεγες με αυτα τα χρηματα καναν QX9*** που κλοκαρει στο θεο να πω να το σκεφτεις.Αλλα για τον συγκεκριμενο προσωπικα ουτε 60 δεν θα δινα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Οκτώβριος 19, 2014 #75 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Ναι κι εμένα μου φάνηκαν πολλά... Για Intel Q9550 2.83 GHz Quad-Core στα 55€ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Οκτώβριος 19, 2014 #76 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Τα 55€ για τον Q9550 ειναι φοβερή τιμή, πάρτον με κλειστά μάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMESGOHAN Οκτώβριος 19, 2014 Author #77 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Dexter οπως λεει ο φιλοςο Arxagelos Δεν αξιζει πανω απο 60 ευρω αυτος o cpu φαντασου 80 ευρο εμενα μ πηγε γτ τον εφερα απο αμερικη και σε 2 βδομαδες επισης ειναι C1 stepping οπου μεχρι 4ghz να μπορεσει να παει ....αρα μη σου πω και πολλα εδωσα....Τωρα προσπαθησα να τον κλοκαρω κιαλλο αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ με το θεμα αυτο μιας και δν ξερω πολλα απο overclock και θα ηθελα να τον παω στα 4 αμα καποιος μπορει να βοηθησει ας μου το πει ....Επισης ψαχνω και 4χ2GB να βαλω μνημες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Οκτώβριος 20, 2014 #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Για να παει 4ghz ο q9550 θα χρειαστεις 470fsb.Δες στο session intel cpu/q9550 overclock να παρεις μια ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Οκτώβριος 20, 2014 #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Ok λοιπόν, intel core 2 Quad Q9550 στα 55€. Τον πήρα σήμερα χέρι χέρι από ένα παλικάρι στη Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosD Οκτώβριος 20, 2014 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Ok λοιπόν, intel core 2 Quad Q9550 στα 55€.Ποιο motherboard έχεις ;Βλέπω το FSB στα 1600 MHz, είναι λόγω limitation της CPU ή του motherboard ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.