cotiric Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2014 καλησπερα παιδια...εχω ενα θεματακι με το pc μου και θα χρειαστω βοηθεια!!!ζεσταινεται κ κολαει....εχω εξωτερικο ανεμιστηρα αλαλ τωρα το καλοκαιρι δεν κανει κ πολλα....μολις παρηγγειλα θερμοαγωγικη κολλα για να αλλαξω στην ψυχτρα του chipset...θα κανει δουλεια???...οποιος μπορει αν βοηθεησει ας στειλει γτ το πηγα σε τεχνικο κ μ ειπε 180 ευρω για την μητρικη!
kpetros Αύγουστος 4, 2014 #3 Αύγουστος 4, 2014 δεν βοηθας ρε φιλε , δωσε καμια λεπτομερια λαπτοπ - desktop ? για το πρωτο τι μοντελο ειναι , για το δευτερο απο τι κομματια αποτελειτε.....καμια προσωπικη παρατηρηση για τα κολυμματα του κτλ κτλ κτλ
cabdik Αύγουστος 14, 2014 #6 Αύγουστος 14, 2014 1 κατ' αρχην δεν δινεις πληροφοριες - στοιχεια για να βοηθησεις να καταλαβουμε τι συστημα εχεις και που ειναι το προβλημα. 2 εχεις ελεγξει θερμοκρασιες, ωστε να δεις που ακριβως ειναι το προβλημα? 3 εχεις καθαρισει το πισι, και εχεις αλλαξει θερμοαγωγιμη παστα?4 ΑΑΑΑΑΝ τελικα εχει προβλημα η μητρικη, τοτε το ποιο απλο που μπορεις να κανεις, ειναι να βρεις μια αλλη μεταχειρισμενη (δοξα το θεο, υπαρχουν αρκετες 775-DDR2 στις αγγελιες), με πολυυυυ λιγοτερα χρηματα απο αυτα που σου ζητησε ο "τεχνικος"..!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.