d@mi@NOS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2014 Καλημερα. αγορασα απο ενα φιλο τον amd phenom x6 1090t και τον εβαλα πανω σε μια μητρικηasus m3a32-mvp deluxe-wifi am2+ το προβλημα μου ειναι πως ο φιλος μου ειχε μια επιλογη στο bios που ελεγε turbo core technology και επελεγε το enable και απο 3,2ghz πηγαινε 3,6ghz. εγω στο δικο μου bios δεν το εχω (η δεν μπορω να το βρω) τι να κανω?
Bonito Αύγουστος 4, 2014 #2 Αύγουστος 4, 2014 Καλημερα. αγορασα απο ενα φιλο τον amd phenom x6 1090t και τον εβαλα πανω σε μια μητρικηasus m3a32-mvp deluxe-wifi am2+ το προβλημα μου ειναι πως ο φιλος μου ειχε μια επιλογη στο bios που ελεγε turbo core technology και επελεγε το enable και απο 3,2ghz πηγαινε 3,6ghz. εγω στο δικο μου bios δεν το εχω (η δεν μπορω να το βρω) τι να κανω?μήπως το γράφει αλλιως στο bios σου;
d@mi@NOS Αύγουστος 4, 2014 Author #3 Αύγουστος 4, 2014 μήπως το γράφει αλλιως στο bios σου;δεν εχω ιδεα αλλα οσο εψαξα (δεν πολυ κατεχω βεβαια) δεν βρηκα κατι!αν ξερει καποιος ας με κατατοπισει....
d@mi@NOS Αύγουστος 4, 2014 Author #5 Αύγουστος 4, 2014 οτι εχεις και εσυ..βασικα εννοω τις επιλογες που γραφει οχι οτι εχω πειραξει κατι.
Bonito Αύγουστος 4, 2014 #6 Αύγουστος 4, 2014 οτι εχεις και εσυ..βασικα εννοω τις επιλογες που γραφει οχι οτι εχω πειραξει κατι.βγαλε μια φωτογραφια το bios στην καρτελα που σου εστειλα*η φωτογραφια ειναι απο internet δεν ειναι δικια μου.
Bonito Αύγουστος 4, 2014 #8 Αύγουστος 4, 2014 εσυ το εχεις βαλει manual ή ετσι ηταν εξαρχης; Λογικα γιαυτο δεν υπαρχει το turbo. Βαλτο μια auto και ξαναδες.
d@mi@NOS Αύγουστος 4, 2014 Author #9 Αύγουστος 4, 2014 εσυ το εχεις βαλει manual ή ετσι ηταν εξαρχης; Λογικα γιαυτο δεν υπαρχει το turbo. Βαλτο μια auto και ξαναδες.Οχι auto ηταν και δεν υπηρχε μετα το εβαλα manual αλλα παλι τιποτα. Ετσι το αφησα απλα.
d@mi@NOS Αύγουστος 5, 2014 Author #10 Αύγουστος 5, 2014 σε αυτη τη ρυθμιση τι έχεις; βλεπω μαλλον οτι στο bios μου θα επρεπε να εχει μια επιπλεον ενοτητα πανω η οποια να λεει Extreme Tweaker εκει βλεπω σε ολους να λεει το AMD turbo core technology.. Σε εμενα δεν την εχειιιιιιιιιι:rant:
Bonito Αύγουστος 5, 2014 #11 Αύγουστος 5, 2014 Για δες πιο bios εχεις( Version 2202 το τελευταιο), αν και δεν βρηκα να αναφερει κατι η ASUS για fix στο turbo mode. καποια ρυθμιση θα ειναι δε νομιζω να μην το εχει.
d@mi@NOS Αύγουστος 5, 2014 Author #12 Αύγουστος 5, 2014 Για δες πιο bios εχεις( Version 2202 το τελευταιο), αν και δεν βρηκα να αναφερει κατι η ASUS για fix στο turbo mode. καποια ρυθμιση θα ειναι δε νομιζω να μην το εχει.2202 εχω το ειχα κανει πριν πολυ καιρο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.