gbdanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2004 Μπορεί να είναι και χαζή η ερώτησης μου αλλά συχωρέστε με ρε παιδιά δεν ξέρω πολλά από επεξεργασία ήχου Και τώρα η ερώτηση : υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να αφαιρεί την φωνή του τραγουδιστή από κάποια τραγούδια και να μένει μόνο η μουσική ???????? ????? ????? ????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Νοέμβριος 29, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 κανένας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Νοέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Να αφαιρεθεί τελείως η φωνή από τραγούδι δεν γίνεται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αποκόψεις τις περιοχές συχνοτήτων στις οποίες υπάρχει το κυρίως μέρος της φωνής. Έτσι βέβαια παρεμβαίνεις και στα υπόλοιπα όργανα.Τα περισσότερα προγράμματα επεξεργασίας ήχου (πχ cool edit) έχουν φίλτρα με έτοιμα presets για καραόκε, αν και δεν νομίζω να υπάρχει κανένα που να καταφέρνει να κάνει καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Νοέμβριος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 ναι με τα φιλτρα κατι γινεται αλλα στην ουσια χαμηλωνει η ενταση σε συγκεκριμενες συχνοτητες αρα ακους την φωνη αλλα πιο σιγαμου φενεται και το nero εχει τετοιο φιλτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Δεκέμβριος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Βασικά καλύτερα να φιλτράρεις τις συχνότητες με μη αυτοματοποιημένα φίλτρα γιατί από φωνή σε φωνή υπάρχει μεγάλη διάφορα σε συχνότητες. Αυτό βέβαια είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να αξίζει πολύ τον κόπο για να κάτσεις και τα το κανείς ’λλη μια λύση για να κάνεις καραόκε είναι τα αρχεία midi τα οποία τις περισσότερες φορές ακούγονται σαν κινητό ειδικά όταν έχεις μικρή κάρτα ήχου αλλά δεν έχουν την φωνή του τραγουδιστή όποτε τραγουδάς χωρίς ανταγωνισμό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Δοκιμασε το KAraoke dart studio.Εχω κανει αρκετα καλη δουλεια με αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Μάρτιος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 δοκιμασε και το rip,burn,edit 2.3παντος την φωνή δεν μπορεις να την αφαιρεσεις τελειος Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάρτιος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Δεν είνια ακριβώς έτσι. Η φωνή σε ένα τραγούδι είναι μονοφωνική σε αντίθεση με τη μουσική που είναι stereo. Υπάρχει software (ακουστά το έχω δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες) που συγκρίνει τα δύο κανάλια και από την τομή τους αφαιρεί τη φωνή. Το αποτέλεσμα δεν είναι βεβαίως τέλειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fandom Μάρτιος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Mια καλή λύση είναι να μπείς στο www.tucows.gr και να ψάξεις για "karaoke". Θα σου βγάλει πολλά και διάφορα, φαντάζομαι οτι μερικά απο αυτά θα σε ικανοποιήσουν σίγουρα, οπότε διαλέγεις το καλύτερο για σένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.