amstelr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2014 Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος και σε αντιθεση με πολλα αλλα μελη δεν εχω πολλες γνωσεις οσο αναφορα τους υπολογιστες....Το budget μου ειναι 600 ευρω ομως ο υπολογιστης θα φτιαχτει στο πλαισιο (δηλαδη κομματι κομματι).Επειδη ειμαι αρκετα ασχετος,θα μπορουσε κανεις να ριξει μια ματια σε ολα τα κομματια που εχει το πλαισιο και να μου προτεινει ενα Build?Ο υπολογιστης θα χρησιμοποιηται κυρίως για browsing,League of Legends,και ταινιες.Αυτο που στοχευω ειναι το pc να αντεχει να εχω ανοιχτο το LoL(60+ fps με Low graphics δεν με ενδιαφερουν τα γραφικα)και να εχω συγχρονως ανοιχτο το internet με 1-2 καρτελες και το spotify.Απλα το σιγουρο θα ειναι οτι τα Parts θα ειναι απο το πλαισιο....Ευχαριστω πολυ :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Αύγουστος 3, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 To Πλαίσιο έχει τόσο μικρή ποικιλία που δεν πρόκειται να κάνεις κάτι καλό. Π.χ. τί τροφοδοτικό θα βάλεις; Κουτί θα πρέπει να πάς τουλάχιστον στο 200R με 58€ κ.λπ. Γιατί πρέπει να είναι από Πλαίσιο; Μπορείς να πάρεις κάποια κομμάτια τουλάχιστον από αλλού, όπως τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amstelr Αύγουστος 3, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Δεν εχω γνωσεις ετσι ωστε να τον κατασκευασω μονος και απο το πλαισιο γινεται αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Αύγουστος 3, 2014 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Καλά, δεν είναι θέμα. Σου το στήνουν και άλλα καταστήματα, δεν είναι ανάγκη να πάς Πλαίσιο. Πού μένεις; Να δούμε τί άλλο υπάρχει κοντά.Και WELCOME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amstelr Αύγουστος 3, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 ηρακλειο κρητης μενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Αύγουστος 3, 2014 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Ολα τα καταστηματα στηνουν...Το πλαίσιο ειναι τρσγικα χειροτερη επιλογη απο το χειροτερο συνοικιακο καταστημα λογο παντελους ελειψης ποικιλιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Αύγουστος 3, 2014 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 μπορεις να κοιταξεις και εδω Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
amstelr Αύγουστος 3, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 απο το digital master παραγγελνω Online? οπως και να εχει αν μπορειτε προτεινετε μου Build 600 ευρω απο το digital master Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 3, 2014 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 εχεις σκοπο να παιξεις μονο LoL ? γιατι αν ειναι να περιοριστεις σε αυτο μονο το παιχνιδι , τοτε η τιμη ισως παει και πιο κατω απο τα 600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amstelr Αύγουστος 4, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 Ναι μονο το lol...Aπλα θελω να παιζω και να εχω ανοιχτα και αλλα παραθυρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Αύγουστος 4, 2014 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 Ειμαι σιγουρος οτι με την igpu ενός intel χωρις καρτα γραφικών ,κανει άνετα αυτα που θελει . Παρε ενα μπούσουλα και θα ακούσεις κι άλλες απόψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 4, 2014 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 Και σε AMD APU μπορεί να πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Αύγουστος 4, 2014 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 [MENTION=30259]das[/MENTION] δε ξερω αν ειναι δικο μου θεμα αλλα δε βλεπω καθαρα την προταση σου.έχεις i3 και χωρις καρτα γραφικων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Αύγουστος 4, 2014 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 Κάτι τέτοιο θα έφτανε και θα περίσσευε νομίζω: Με υπέρβαση 30€ μπαίνει και ssd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 4, 2014 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 [MENTION=31462]pnick[/MENTION] η αναγκη του δεν χρειαζετε intel Λυση , το LoL ειναι πολυ ελαφρυ παιχνιδι (να σκεφτεις πως με αυτην που εχω βγαζω σχεδον 250FPS αμα κλεισω το vsynch ) παιρνει ενα APU και ειναι 150ε φτηνοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Αύγουστος 4, 2014 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 [MENTION=31456]kpetros[/MENTION] Δεν αντιλέγω. Αλλά, ένα καλύτερο σύστημα ποτέ δεν πάει χαμένο. Οι ανάγκες του είναι τώρα αυτές. Σέ 1 χρόνο θα είναι ίδιες; Ποτέ δεν ξέρεις. Η λογική η δική μου λέει "πάρε το καλύτερο που μπορείς με τα χρήματα που έχεις". Και σίγουρα ένας i3 με μια 750Ti δεν είναι overkill με τίποτα, ούτε τα 570€ κανένα δυσθεώρητο ποσό για να πείς ότι ο άνθρωπος πετάει τα λεφτά του. Αφού έχει το budget ας πάει σε κάτι καλύτερο κατά την γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 4, 2014 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 μωρε μαζι σου , αλλα αμα αλλαξουν οι αναγκες του και ας πουμε γινει λιγο hardcore, σιγουρα ουτε ο i3 και η 750 θα του φτασουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Αύγουστος 4, 2014 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 μωρε μαζι σου , αλλα αμα αλλαξουν οι αναγκες του και ας πουμε γινει λιγο hardcore, σιγουρα ουτε ο i3 και η 750 θα του φτασουνΣωστό, αλλά τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να αλλάξει πλατφόρμα ούτε επεξεργαστή αμέσως. Η κάρτα ούτως ή άλλως αλλάζει πιό συχνά σε ένα σύστημα που προορίζεται για gamer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Αύγουστος 4, 2014 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 [MENTION=32885]amstelr[/MENTION]Το συστημα που σου ειπε ο [MENTION=31462]pnick[/MENTION] ειναι οτι καλυτερο για αυτο το budget. Θα σου προτεινα να βαλεις πολυ λιγα ακομα και να βαλεις SSD. Δεν ξερω αν εχεις δουλεψει ποτε με SSD παντως η αποκριση του συστηματος σου θα ειναι μερα με τη νυχτα σε συγκριση με μηχανικο δισκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amstelr Αύγουστος 4, 2014 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 μια ερωτηση,το ssd τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.