billios13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2014 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω επιτέλους ένα smartphone (ποτέ δεν τα κατάφερα, απείχα από το "άθλημα"), και είμαι ανάμεσα σε S5, S4 και G3 τα οποία μου τα πρότειναν 2-3 γνωστοί που ψιλοασχολούνται. Ποιά είναι η γνώμη σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 3, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 g2...Απλα και στοικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-L-I-V-E Αύγουστος 3, 2014 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 g2...Απλα και στοικα.+1 από εμένα. Το έχω τους τελευταίους 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ειδικά στα 290 ευρώ που κοστίζει σήμερα το 16αρι, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcomenos Αύγουστος 3, 2014 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Εγω μονο και μονο για να μην βλεπω το LG μπροστα θα επαιρνα το Nexus 5 που καταταλλα ειναι σχεδον ιδιο κινητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Αύγουστος 3, 2014 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Ναι αλλά η μπαταρια που βγάζει το ένα με το άλλο έχει τεράστια (ουσιαστικά μεγάλη) διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcomenos Αύγουστος 4, 2014 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 Google Nexus 5 vs LG G2Compare Mobiles - LG G2 vs LG Google Nexus 5 Specs, Battery & moreΔεν διαφωνω για την μπαταρια αλλα εμενα φορτιζει ασυρματα εκει που το ακουμπαω τοσο στο σπιτι οσο και στο γραφειο, οποτε η μπαταρια δεν ειναι θεμα. Το οτι θα εχει την τελευταια εκδοση stock android μολις κυκλοφορει και μπροστα να μην δειχνει το σημα της LG ειναι πιο σημαντικα για μενα :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.