anthis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2014 Καλησπερα σε όλους!! Τρέχω Windows 8.1 Pro 64 bit (with update) με όλα τα updates, στο σύστημα υπογραφής μου (εγκατεστημένα σε Vertex 3 SSD) και αντιμετωπίζω ξαφνικά το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να κάνω rename φάκελο ή νέο φάκελο και να του ορίσω όνομα βγαίνει μύνημα σφάλματος το οποίο λέει can't find the specified file, και μετα ακολουθει μηνυμα που λεει the filer or folder does not exist. Δεν εχω ξανασυναντησει τιποτα τετοιο ποτε Το κανει σε ολους τους δισκους του μηχανηματος ακομα και στους non ssd Ιο δεν βλεπω να χω με Avast Ολα τα υπολοιπα πανε οκ, εψαγα στο google πολλοι ειχαν τετοια θεματα με τα vista λιγοι με τα 7 αρκετοι με τα 8 και 8.1 αλλα οποια λυση και να χω δοκιμασει δεν κανει τιποτα! Εκανα και ενα fix registry που λενε ολοι γιαυτο το προβλημα αλλα τιποτα! Εχει κανεις καμμια ιδεα για να μην κανω παλι φορματ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 3, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 ε αμα κάνεις φορμάτ βάλε κανά σοβαρό λειτουργικό.....χεχεΚοίταξε τώρα τα αρχεία ανοίγουνε κανονικά όλα??? Είσαι συνδεδεμένος σαν administrator?? Περίεργο πρόβλημα το έχω δει μόνο σε περιπτώσεις που υπήρχε σφάλμα στους δίσκους και γενικά ήταν corrupted τα data.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Αύγουστος 3, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Και εμενα για data corruption μου φανηκε αλλα εχω 4 μηχανικους δισκους και 1 SSD, ολοι corrupted?? Chkdsk ολα οκ εχω τρεξει κατι αλλα scan απο cmd που ελεγαν σε κατι forums ολα οκ Επισης π.χ. αν κανω rename σε καποιο αρχειο το κανει, σε φακελους δεν κανει!! Καλο λειτουργικο ειναι τα 8.1 αμα κατσουν καλα (παντα με Classic Start βεβαια) Παντα administrator ημουν Τα αρχεια ανοιγουν ολα μια χαρα κανενα προβλημα και μετακινησεις κανω αντιγραφες επικολλησεις κανενα θεμα, εχω διαβασει οτι το προκαλει καποιο update αλλα δεν βγαζω ακρη γιατι δεν βρισκω λυση Πολυ κουλο και χω και ωραια στημενο το συστημα ποιος κανει φορματ τωρα :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 3, 2014 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 δοκίμασες επαναφορά συστήματος ή όπως αλλιώς ονομάζεται?? Αυτό το οικτρό πραγματικά λειτουργικό με κάποιον τρόπο ξέφυγε από το κλουβί ενός εργαστηρίου και έφτασε στο desktop μας...Σε οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα θα ήταν απλά αδιανόητο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Αύγουστος 3, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Χαχαχαχα θα δοκιμασω και θα πω, παντως και σε vista και σε 7 εχω δει να λενε να συμβαινει, προσωπικα ποτε δεν μου εχει συμβει για να δουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.