Vagouridis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2004 Υπαρχει κονε για να γινει ομαδικη παραγγελια στις ανωθεν μνημες ..Η τιμη τους ειναι κοντα στα 240 το κομματι για μικρη ποσοτητα και κανα 10αρι κατω εαν ξεπερασουμε τα 20 κιτακια.Τα μεταφορικα ειναι ελαχιστα κανα 20 για ολες.Οποιος ψηνεται για ενα τετοιο κιτακι ας ποσταρει εδω , οπως επισης και τα λεφτα θα μπουν προκαταβολικα σε λογαριασμο και μετα θα αποστελονται οι μνημες καθαρα για θεμα ασφαλειας δικο μου.Οποιοσδηποτε εχει ανασφαλειες για τον τροπο συναλλαγης , δυστηχως ειναι ο μοναδικος τροπος που εξασφαλιζει και εμενα και τον ανθρωπο που θα τις φερει και θα αποφυγουμε τυχον "ακυρες" παραγγελιες.....Αυτα τα ολιγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Εγώ είμαι ο πρώτος που ενδιαφέρεται...Και το ξέρεις...Είμαι μέσα all the way!!!Τσαμπα πράμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Νοέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Κι εγώ μέσα για 1 κιτάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 για 2χ256 παιζει η μπα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 ενα πραμα θα πω μονο........... ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma ενα πραμα θα πω μονο........... ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Ναι, είμαι ζηλιάρης... Αντι για πεις οτι δεν το σκεύτικες εσύ μας λες και ζηλιάριδες... Αν είχες ανοίξει εσύ ένα τέτοιο θρετ πρην παραγκήλεις τώρα θα τις είχα... :daisy: Μοναχοφάη :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 29, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Sorry for the off topic... Μονο για PQI παιζει φαση? Καμμια ακρουλα μικρη για GSkill LE?? Μεχρι ποτε θα πρεπει να απαντησουμε ρε Vag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 30, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Ακρη για αλλου τυπου μνημες δεν παιζει , ουτε για διαφορετικα μεγεθη.Μια ειναι η προσφορα που μου εκανε.Δεκτα περιθωρια απαντησης μεχρι την παρασκευη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Ok, gracie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης για 2χ256 παιζει η μπα??? Και εγώ θα ενδιαφερόμουν για αυτό αν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 1, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Ακυρη τελικα παιδια η παραγγελια για τις μνημες , θα ερθει μονο ενα κιτακι για μενα και τελος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Δεκέμβριος 1, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Ωραίος κ στεγνός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 1, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Pieros Ωραίος κ στεγνός Mπορει να φαινομαι κακος παρτακιας και και , αλλα την δεδομενη στιγμη δεν με νοιαζει απλα τα πηρα στο κρανος ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 1, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Μπορώ να ρωτήσω τον λόγο της ακύρωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 1, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Ο λόγος είναι ..η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑσκέφτηκε ο άνθρωπος να μην σας παρασύρει και άλλο στον....βούρκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 1, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Θα έχω μερικά κιτ από τις ίδιες μνήμες σε καμμιά 15αριά μέρες. Όποιος ενδιαφέρεται pm για να μην ανο΄΄ιγουμε νέο thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasfot Δεκέμβριος 16, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Παιδιά η Infineon ειναι φοβερη και παίζει στα 229 ευρώINFINEON DDR400 1GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 16, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 tasfot είσαι εκτός θέματος, postάρες μία φορά το link από το e-shop πιστεύω φτάνει. Σε παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Το forum δεν είναι μέσο προώθησης online καταστημάτων ή των προιόντων τους. Η ανακοίνωση του πιστεύω είναι αρκετή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.