panos 12 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2014 παιδια καλησπερα, σημερα πηγα να βαλω ενα στικακι turbo x 4gb που εχω και το βλεπει οτι εχει 2,29mb χωρο μονο πως γινεται αυτο; και φορματ του εκανα αλλα τιποτα, γινεται να το σωσουμε; εχει καει; ειχε μεσα τα λινουξ και εχτες δουλευε κανονικα σημερα ειδα τα αρχεια να ειναι μισά μεσα στο στικακι, λειπανε αρκετα, και ο χωρος ειναι μονο 2,29mb το στικακι το εχω 4 χρονια και ζητημα να το δουλεψα 20 φορες, επισης να πω οτι το hub που εχω οταν βγαζω το στικακι αυτο καιει σε σειμειο καμια φορα να μην μπωρεις να το πιασεις, νομιζω ειναι φυσιολογικο αυτο γιατι πιανει φουλ ταχυτητα δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα το hub μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 Το ότι βλέπεις 2,29 mb δε σημαίνει ότι έχει κάει. Καλό είναι να δεις πόσα και τι partitions έχει και τι filesystem έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Αύγουστος 2, 2014 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 καταρχής βάλε το stick σε μια θύρα USB στο i/o για σιγουριά και προτείνω να του ρίξεις ένα low level format - HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Αύγουστος 3, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 στον υπολογιστη το εβαλα το εκανα και φατ 32 και ntsfs τιποτα αυτο παλι τα ιδια θα κανω αυτο που λες τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Αύγουστος 3, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου να σαι καλα, ευτηχως δεν το πεταξα το στικακι, το προγραμα αυτο το ξανα πηγε στην κατασταση που ηταν 3,7gb γιατι ομως ο explorer απο οτι σελιδα και να το βρηκα με εβγαζε κοκκινο μυνημα οτι εχει ιο; εγω καθαρο το ειδα το προγραμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Αύγουστος 3, 2014 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου να σαι καλα, ευτηχως δεν το πεταξα το στικακι, το προγραμα αυτο το ξανα πηγε στην κατασταση που ηταν 3,7gb γιατι ομως ο explorer απο οτι σελιδα και να το βρηκα με εβγαζε κοκκινο μυνημα οτι εχει ιο; εγω καθαρο το ειδα το προγραμαχαίρομαι που σε βοήθησα. Όσο για τον ιό που λες δεν μπορώ να ξέρω από που το κατέβασες και αν είναι false ή true το allert. Είναι δυνατό tool και θέλει μια Α προσοχή. Ξανακατέβασε το από το guru3d αν θες να το έχεις, εκεί σίγουρα δεν είναι μολυσμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Αύγουστος 3, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 οκ θα το κοιταξω απο εκει αν ειναι και παλι σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 3, 2014 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 και γθα να βλέπεις πιο σωστα τι εχεις απο δίσκους (μόνιμους η προσθαφαιρουμενους) μαθε λιγακι το diskpart. ειναι πιο εύκολο απ οτι ακούγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.