Jump to content

Είναι καμένο το στικακι;

panos 12

Recommended Posts

παιδια καλησπερα, σημερα πηγα να βαλω ενα στικακι turbo x 4gb που εχω και το βλεπει οτι εχει 2,29mb χωρο μονο πως γινεται αυτο; και φορματ του εκανα αλλα τιποτα, γινεται να το σωσουμε; εχει καει; ειχε μεσα τα λινουξ και εχτες δουλευε κανονικα σημερα ειδα τα αρχεια να ειναι μισά μεσα στο στικακι, λει

πανε αρκετα, και ο χωρος ειναι μονο 2,29mb το στικακι το εχω 4 χρονια και ζητημα να το δουλεψα 20 φορες, επισης να πω οτι το hub που εχω οταν βγαζω το στικακι αυτο καιει σε σειμειο καμια φορα να μην μπωρεις να το πιασεις, νομιζω ειναι φυσιολογικο αυτο γιατι πιανει φουλ ταχυτητα δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα το hub μου

σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου να σαι καλα, ευτηχως δεν το πεταξα το στικακι, το προγραμα αυτο το ξανα πηγε στην κατασταση που ηταν 3,7gb γιατι ομως ο explorer απο οτι σελιδα και να το βρηκα με εβγαζε κοκκινο μυνημα οτι εχει ιο; εγω καθαρο το ειδα το προγραμα

σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου να σαι καλα, ευτηχως δεν το πεταξα το στικακι, το προγραμα αυτο το ξανα πηγε στην κατασταση που ηταν 3,7gb γιατι ομως ο explorer απο οτι σελιδα και να το βρηκα με εβγαζε κοκκινο μυνημα οτι εχει ιο; εγω καθαρο το ειδα το προγραμα

χαίρομαι που σε βοήθησα.

Όσο για τον ιό που λες δεν μπορώ να ξέρω από που το κατέβασες και αν είναι false ή true το allert. Είναι δυνατό tool και θέλει μια Α προσοχή.

Ξανακατέβασε το από το guru3d αν θες να το έχεις, εκεί σίγουρα δεν είναι μολυσμένο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.