unreal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2004 θα μπορούσε καποιος να μου πει πληροφορίες για το πως να κανω την GeForce4 4600 128MB ->Quadro?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Είσαι σίγουρος οτι γίνεται ή απλά κάνεις υποθέσεις;;:flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Κατεβασε το Riva Tuner και διαβασε τις οδηγιες τα λεει ολα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Νοέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Τι εστί Quadro; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Mobster Τι εστί Quadro; http://www.nvidia.com/page/quadrofx.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Mobster [Σήμερα, στις 22:50] Τι εστί Quadro; Quadro εστί καλό πράμα :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Πιο πρόγραμμα θα χρησιμοποιησεις και θέλεις να την κάνεις quadro?Έχε υπόψη ότι στα παιχνίδια ίσως χάσεις λίγο επιδόσεις.Και έχε υπόψη ότι το max στην έκδοση 6 έβγαζε προβλήματα με αυτή τη μετατροπή...freezaρε ακόμα και αν διάλεγες απλό openGL ή Direct3D....και όχι τον maxtreme driver που θα σου δώσει και τα μέγιστα με αυτή τη μετατροπή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Τι κερδίζεις με την μετατροπή σε Quadro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Ενεργοποιούνται κάποιες hardware δυνατότητες της κάρτας σου και κερδίζεις ΠΟΛΥ σε ταχύτητα σε εφαρμογές που τις εκμεταλεύονται....3dsmax, maya, xsi....και διάφορα άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Η απόδωση στα games μειώνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 30, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Ίσως ναι, ίσως όχι. Κλίνω προς το ναι απο προσωπική εμπειρία άλλα όχι τπτ φοβερο...μη φανταστείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Νοέμβριος 30, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Δεν ειναι ο βεβαιο οτι θα βγαλει προβληματα στο Μαχ6.Εξαρταται.Αν η μετατροπη πετυχει θα εχεις μια κανονικη quadro κι οχι μια μετατροπηΗ επιτυχια εξαρταται και απο την ποιοτητα της καρτα π.x.δεν ειναι ολες οι 4600 modableΜονο ορισμενοι detonators ειναι αξιοπιστοι.Μερικοι drivers σε αφηνουν να κανεις την μετατροπη αλλα εχουν bugs.Iσως επισης ,αναλογα την καρτα να θελει και λιγο hardmode,η και bios συγκεκριμενο.Ενα χρησιμο φορουμ για τετοια ειναι το: http://forums.guru3d.com/forumdisplay.php?forumid=18Καλο διαβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Νοέμβριος 30, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 απλα την πουλαγε ενας φιλος 45 ευρω και δεν την αγοραζε κανεις.. ε.. και ειπε μην παει χαμενη αφου δουλευει 3DStudioMAX.το riva tuner εχει επιλογη για να την μετατρεψω?σας ευχαριστώ όλους παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Δεκέμβριος 1, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Παιδια εγω μια Geforce 2 Ti που εχω την εχω κανει Quadro (με ενα Jumperaki που εχει πανω της!!!!!) και δεν εχω δει διαφορα στα παιχνιδια....Τωρα στα γραφικα με Maya κ.α εχει μεγαλη διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.