Jump to content

GeIL PC3200 Ultra και CAS3

Spyrious

Recommended Posts

Είπα και εγώ να χαλαρώσω τα timings από 2,5-3-2-7@250ΜΗΖ στα 3-4-4-7 να δώ μήπως ανέβουν και άλλο αλλά οι geil δεν δέχονται cas πάνω από 3!

Γιατί μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Ούτε καν boot δεν κάνει απλά κάνει τον χαρακτηριστικό beep code για τις μνήμες.

Αυτό το κακό έχω όταν παίρνω κάτι καινούργιο έχω τόση μεγάλη ανυπομονεσία και το βάζω κατευθείαν πάνω χωρίς να σημειώνω τίποτα.

Τώρα τον έχω στα 2565 με διαιρέτη στις μνήμες (166) και θα ήθελα κάτι παραπάνω όσον αφορά τις μνήμες.

Καμμία πρόταση για μνήμη;

Kαταρχάς σε ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου ,και για να μην σε παιδεύω άλλο έχω μερικές απορίες ακόμα:

1.Ανεβαίνουν αυτά μέχρι 285 τουλάχιστον;

2.Ελλάδα μήπως υπάρχει κάποιο online shop;

Aπο ολες που σου λεει ο borg πιο πολυ εμπιστευομαι τις PQI.Τωρα για 285 που λες δεν ξερω αλλα 275 τις εχει παει ο vag στο msi!!!

oι μνημες δεν ερχονται ελλαδα οποτε μονο απο εξω!!

Αμα θες κοιτα και την ομαδικη

Αρχική απάντηση από Hellrider

Aπο ολες που σου λεει ο borg πιο πολυ εμπιστευομαι τις PQI.Τωρα για 285 που λες δεν ξερω αλλα 275 τις εχει παει ο vag στο msi!!!

oι μνημες δεν ερχονται ελλαδα οποτε μονο απο εξω!!

Αμα θες κοιτα και την ομαδικη

Eυχαριστώ θα το κοιτάξω.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Φιλε μου κι εγω ειχα τις ιδιες μνημες GEIL ULD pc3200 kit.Μου παρουσιασαν προβλημα ομως και μου τις αντικατεστησαν με αλλο κιτ pc3200 ULD PLATINUM.Αυτες τρεχουν ανετα με cas3 στα 250 σταθερα.Οι παλιες λειτουργουσαν 2-2-6 ενώ οι καινουριες με τπτ.(3-2-6 τουλαχιστον).Δεν ειχα δοκιμασει να τρεξω τις παλιες με cas3,αλλα ξερω απο ενα φιλο που τις πηραμε μαζι οτι σε p4 τρεχουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.