dimis1712 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2014 Καλησπέρα σας. Θέλω τα φώτα σας για την αγορά ενός κουτιού και ενός τροφοδοτικού.Θα χρησιμοποιηθούν για 2ο μηχάνημα που θα αποτελείται από athlon 64x2 4200, 1 HDD και μια 9600gt. Θα ήθελα να μου πείτε όσο το δυνατόν πιο οικονομικά.Εγώ είχα στο μυαλό μου Xilence RedWing Series SPS-XP400 | Skroutz.gr αυτό ή CoolerMaster Elite Power 400W | Skroutz.gr για τροφοδοτικό και Κουτί (Case) Aerocool V3X Midi Black Edition | www.you.gr για κουτί. Θα είμαι εντάξει με ένα από αυτά τα δυο τροφοδοτικά; Το κουτί πως το βλέπετε (θα μπει σε σαλόνι για ένα διάστημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Αύγουστος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 μεινε μακρια απο xilence και απο την οικονομικη σειρα της CM. σαν καλο τροφοδοτικο θα σου προτεινα αυτο : BE QUIET! SYSTEM POWER 7 400Wτο κουτι φαινεται οκ στην τιμη που ειναι, θα σου προτεινα καποιο αλλο για το σαλονι οπου προοριζεται αλλα η τιμη ξεφευγει λιγακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Αύγουστος 3, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση!Έγινε η παραγγελία και αναμένω παραλαβή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.