DiS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2014 Καλησπέρα. Σε έναν HP ProOne 400 ο οποίος εχει μοναδική έξοδο βίντεο μια θύρα display port, μέσω ενός αντάπτορα dp σε dvi λειτουργεί δεύτερη οθόνη. Θέλω να στείλω σήμα και σε τρίτη οθόνη. Τρεις δηλαδή συνολικά μαζί με την κύρια. Δοκιμάζοντας με ενα dvi splitter χωρίς εξωτερική τροφοδοσία αποτέλεσμα δεν είχα. Αναγνώριζε μόνο τη μια οθόνη. Ψάχνω splitter με εξωτερική τροφοδοσία (active αν δεν κάνω λάθος) και δε βρίσκω. Βρίσκω VGA τον οποίο και χρησιμοποιώ σε άλλον υπολογιστή. Να βάλω έναν παρόμοιο και μετατροπείς VGA σε dvi ? Μπορει να φταίει κατι άλλο εκτός απο την εξωτερική τροφοδοσία που δε δουλεύει με το splitter ? Hdmi με μια είσοδο και 2 ή περισσότερες εξόδους δεν υπάρχει ; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 Αυτά που ζητας, αμα γκουγκλαρεις θα τα βρειςπχΠως συνδέω 2 τηλεοράσεις με 1 αποκωδικοποιητή | TECHinsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiS Αύγουστος 2, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 Αυτά που ζητας, αμα γκουγκλαρεις θα τα βρειςπχΠως συνδέω 2 τηλεοράσεις με 1 αποκωδικοποιητή | TECHinsiderΗ ερώτηση μου δεν ήταν πως μπορείς γενικά να μοιράσεις σήμα. Ήταν συγκεκριμένη κι όπως διάβασες dvi splitter δοκίμασα αλλά δεν δούλεψε. Παρόλα αυτά ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες να μου απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 2, 2014 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 Απαντησα σε αυτό που ρωτησες Hdmi με μια είσοδο και 2 ή περισσότερες εξόδους δεν υπάρχει ; Ευχαριστώ.Το διαβασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.