Spirosssss Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2014 Μήπως έχει κανείς άκρη με Lamptron; θέλω τον fan controller CM615 αλλά δεν υπάρχει στοκ πουθενά κ οι ίδιοι είπαν να μιλήσω με κάνα retailer κ να του πω να το παραγγείλει για μένα. Τρέχα γύρευε δλδ. Δεν το ζητάτε εδώ για κάνα ριβιου να το πάρω εγώ μετά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 έχει φέρει και το eshop αρκετα: E-SHOP.GR: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 27, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 Πήρα τον touch τελικά.. Αν δεν έχουν στοκ στην Ευρώπη, πρόβλημα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Οκτώβριος 27, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 Δεν θα το μετανιώσεις για τον Touch ....δυνατός controller , ωραίο design και εύχρηστος!:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 27, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 Και να συμπληρώσω ότι στις τελευταίες παρτίδες του, και αυτός έρχεται με sleeved καλώδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 27, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 εγώ τον cw 611 ζαχαρώνω αλλά πανακριβος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 27, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 Σας έχει βολεψει ο touch; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 27, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 Και εγώ το φοβόμουν αλλά δεν είναι δύσκολο στο ρύθμιση τελικά, βρίσκεις το πάτημα στην οθόνη εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.