Fordel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2014 Καλησπερα παιδια, Εχω μια απορια και ζηταω την βοηθεια σας γιατι εγω δεν ξερω πολλα απο cases υπολογιστων.. Λοιπον, εχω pc με τα εξης χαρακτηριστικα: Μ/Β: Gigabyte EX58-DS4 Cpu: Intel core i7 920 2.67 GHz Ram: Kingston Hyperx fury 8GB 1600 MHz Καρτα Γραφικων: Nvidia Geforce GT 430 Τροφοδοτικο 600W To case που εχω τωρα ειναι ενα ασημενιο της multirama και θελω να το αλλαξω με το συγκεκριμενο: PRODUCT DETAIL - MS-TECH Technology Θα ταιριαξουν αυτα που εχω στο καινουργιο κουτι η να ψαξω για κανα αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Ιούλιος 31, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Λογικά θα είσαι εντάξει αλλά δεν δίνει και πολλά στοιχεία για το συγκεκριμένο κουτί. Πόσα χρήματα διαθέτεις για κουτί να σου προτείνουμε και άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fordel Ιούλιος 31, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Eυχαριστω για την γρηγορη απαντηση!! Μεχρι και 80€ μπορω να διαθεσω για ενα case, ψαχνω κυριως κουτια οπως το παραπανω, μαυρα με λιγο πρασινo και ανεμιστηρες με πρασινο led για να ταιριαζουν με το razer naga και το black widow που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Ιούλιος 31, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Στην θέση σου, στα χρήματα που διαθέτεις θα αγόραζα ένα ποιο πρακτικό, δροσερό κουτί και ποιοτικό. Δες εδώ σε οικονομική λύσηhttp://www.thelab.gr/cases-reviews/raijintek-agos-review-gkol-apo-ta-apodytiria-136142.html και εδώ για ένα λίγο παραπάνω από τα χρήματα σου αλλά νομίζω ότι αξίζει http://www.thelab.gr/cases-reviews/phanteks-enthoo-pro-review-enas-pro-gia-137018.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2014 Δες κι αυτό με ''λίγο'' πράσινο Sharkoon T9 Value Sharkoon T9 Value | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.