syban Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2014 Καλησπέρα σας, προσπάθησα να μεταφέρω φωτογραφίες και βίντεο που έχουν τραβηχτεί με το εν λόγω κινητό πίσω σε αυτό και το iTunes όταν του έδινα την διαδρομή, δεν βλέπει τα αρχεία για να τα κάνει sync. Καμία ιδέα ; Δεν είναι δικό μου και δεν είχα πολύ χρόνο για πειράματα, κάπου διάβασα ότι βλέπει μόνο .mov .mp4 βίντεο, ίσως φταίει αυτό, αλλά τις φωτογραφίες; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2014 Aν και έχω καιρό να παίξω με μήλο, απο όσο θυμάμαι οι φώτο ήταν το μόνο εύκολο πράγμα να περάσεις απο πισι στο τηλ και το ανάποδο γιατί το πισι έβλεπε το φολντερ τους. και ήταν απλά drag and drop που για την άπλ είναι σαν να λέμε τηλεμεταφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Ιούλιος 31, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Για κάποιον λόγω δεν με άφηνε να τα κάνω drag & drop πίσω μέσω file manager των windows. Νομίζω την βρήκα την λύση, πρέπει να πάρω mac για να με αφήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Ιούλιος 31, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 εν τέλη έγινε χρήση του Dropbox, για το πιο απλό πράγμα ώρες ταλαιπωρίας gz apple Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 31, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Welcome to apple hell file transfer... Τι καλα που ποτε δεν μου εχει χρειαστει γιατι δεν ειχα ποτε μηλοσυσκευη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.