Jump to content



WD passportίδι ή USB flashίδι


Spirosssss

Recommended Posts

Σκοπός είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη μεταφορά ταινιών mkv (δλδ >5gb αρχεία) από το pc στο media player. Κοιταγα το cruzer extreme που είναι σφαιράτο αλλά στην ίδια τιμή παίρνω πολλαπλάσια gb με τον σκληρό. Με ποιο θα κάνω όμως καλυτερη δουλειά? Media player είναι ένα popcorn A110. Δεν είμαι 100% σίγουρος αν μπορεί η θύρα του βα τροφοδότησε επαρκώς τον passport και είναι κάτι επιπλέει που με προβληματίζει.

Αν το δικτυώσω το ποπκορν σιγουρα με το 100ρι δίκτυο που έχει δεν θα δούμε προκοπή και να βάζω ταινίες απευθείας στο σκληρό του είναι απίθανο.

Τι προτείνετε?

Link to comment
Share on other sites

Δικτύωση θα σημαίνει ότι κ το μεγάλο pc θα πρέπει να μείνει ανοιχτό για να streamάρει και δεν το θέλω. Πιο πολύ ανέφερα τη δικτύωση για μεταφορά από τον υπολογιστή, εκεί των αρχείων και μετέπειτα θέαση. Από την άλλη, όσο θα περιμένω για τη μεταφορά, δεν το βάζω καλύτερα να streamάρει; χμμμμμ...

Link to comment
Share on other sites

Ένα 32άρι στικάκι με αξιοπρεπές write χρειάζεσαι. Πετάς την ταινία σε αυτό, το κάνεις βόλτα στο media player, το καρφώνεις, βλέπεις την ταινία, το ξεκαρφώνεις the end. Από το να κουβαλάς δίσκο ποιο βολικό είναι. Ο δίσκος έχει βέβαια άλλο πλεονέκτημα. Μαζεύεις 10 ταινίες, τις πετάς μέσα και έχεις καθαρίσει χοντρικά για 1-2 βδομάδες όσον αφορά το τι θα δεις με απλές προσθήκες ενδιάμεσα ότι φέρνει στα ξαφνικά το video club σου.

Προσωπική άποψη, αν πας σε στικάκι μην τα σκάσεις τρελά για πολλά GBs ή τρελές ταχύτητες, εκτός και αν ταινίες άνω των 30GB είναι στο πρόγραμμα για το άμεσο προσεχές μέλλον.

Link to comment
Share on other sites

Γι' αυτό κοίταγα για Passport γιατί κ αυτόν απλά τον καρφώνεις κ τέλος. Αν βέβαια αντέχει το popcorn να τον στροφάρει. Καλό το δίκτυο με NAS αλλά μπαίνω σε άλλα μονοπάτια που ομολογώ οτι τα σκεφτόμουν αλλά προς το παρόν είναι παγωμένα γιατί θέλω να το κάνω σωστά. Ήθελα την ταχύτερη δυνατή λύση κ ίσως ένας δικτυακός σκληρός τελικά να ναι το καλύτερο. Άλλωστε τι πιο γρήγορο από το η ταινία να είναι έτοιμη για παίξιμο ήδη; καλά το σκέφτομαι;

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι να πάω σε φλασακι έχω καταλήξει ήδη σε sansdisk cruzer extreme. Η corsair έβγαλε κάτι υπεροπλα τώρα τελευταία αλλά με την τιμή τους δεν παίρνεις απλά ssd αλλά αυτοκίνητο!

Link to comment
Share on other sites

Οπότε αν δεν παίξει δίκτυο/ΝΑS η καλύτερη επιλογή είναι το φλασάκι για σας; Νομίζω δεν χρειάζομαι τα 190mb/s του extreme 64gb γιατί θα με κόβει ο σκληρός right? Να πάω για το 32αρι?

Link to comment
Share on other sites

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Αν θες να έχεις κάβα κάποιες ταινίες και σειρές που σου άρεσαν και δίνεις και σε φίλους τότε παίρνεις ένα passport. Αν είσαι στην φάση βλέπω ταινία και την σβήνω πάρε flasaki.

Link to comment
Share on other sites

Εαν έχεις τοπικό δίκτυο και έχεις συνδέσει το pc με τον media player, δεν βλέπω το λόγο να καταφεύγεις σε λύσεις γράψε-σβήσε σε στικάκια ή φορητούς σκληρούς δίσκους.

Δεν μπορείς να κάνεις stream τις ταινίες από το pc σου στο popcorn;

Εγώ έχω ένα egreat και κάνω άνετα streaming τις ταινίες ενσύρματα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.