DJDB Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Με έχει ζαλίσει συγγενής αυτές τις μέρες να βρούμε τρόπο να συνδέσουμε ασύρματο official χειριστήριο του Xbox 360 σε PC. Έχουμε το λευκό controller, όχι αυτό που ερχόταν με την κονσόλα, αγορασμένο σε σακουλάκι (δεν είχε κάποιο καλώδιο μαζί).Έχετε κάποια σίγουρη λύση επί του θέματος; Η αγορά θα πρέπει να γίνει από Ελλάδα και η σύνδεση ας είναι είτε ασύρματη είτε ενσύρματη, δεν έχει σημασία. 'Ήμουν έτοιμος να αγοράσω αυτό μέχρι που είδα πως δεν είναι συμβατό με 64-bit Windows (μα γιατί; damn it), οπότε θέλουμε και κάτι που να είναι συμβατό με Windows 8 64-bit (καλά, για Linux δεν το συζητάω γιατί θα σηκωθεί και θα φύγει το χειριστήριο).Βλέπω πολλές λύσεις και σχόλια στο internet, και το θέμα δείχνει λίγο μπλεγμένο. Οπότε, τι προτείνει κάποιος που το έχει δοκιμάσει και του λειτουργεί;Thanks!
GeorgeVasil Ιούλιος 29, 2014 #2 Ιούλιος 29, 2014 Το αυθεντικό Reciever είναι συμβατο με 8.1 64bit παντως...οποτε ψαξε να βρεις αυτο.
reinko24 Ιούλιος 30, 2014 #3 Ιούλιος 30, 2014 [ame]http://www.amazon.co.uk/747400-Wireless-Gaming-Receiver-Microsoft/dp/B0076GYM50/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1406703320&sr=8-1&keywords=xbox+360+pc+receiver[/ame]Η αυθεντικη λύση που δουλευει 1000% υπάρχουν δεκάδες άλλοι receiver πολλοί ποιο φθηνοί στο εξωτερικο.απο ελλάδα αυτό Microsoft PC Wireless Gaming Receiver (XBOX 360/PC) μόνο 18.90€ | Gamescom Nintendo-Xbox-PS3 Gamesκαι είναι plug and play κάνεις ενα συγχρονισμο και είσαι ετοιμος για παιχνίδι
vasi Ιούλιος 30, 2014 #4 Ιούλιος 30, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Με έχει ζαλίσει συγγενής αυτές τις μέρες να βρούμε τρόπο να συνδέσουμε ασύρματο official χειριστήριο του Xbox 360 σε PC. Έχουμε το λευκό controller, όχι αυτό που ερχόταν με την κονσόλα, αγορασμένο σε σακουλάκι (δεν είχε κάποιο καλώδιο μαζί).Έχετε κάποια σίγουρη λύση επί του θέματος; Η αγορά θα πρέπει να γίνει από Ελλάδα και η σύνδεση ας είναι είτε ασύρματη είτε ενσύρματη, δεν έχει σημασία. 'Ήμουν έτοιμος να αγοράσω αυτό μέχρι που είδα πως δεν είναι συμβατό με 64-bit Windows (μα γιατί; damn it), οπότε θέλουμε και κάτι που να είναι συμβατό με Windows 8 64-bit (καλά, για Linux δεν το συζητάω γιατί θα σηκωθεί και θα φύγει το χειριστήριο).Βλέπω πολλές λύσεις και σχόλια στο internet, και το θέμα δείχνει λίγο μπλεγμένο. Οπότε, τι προτείνει κάποιος που το έχει δοκιμάσει και του λειτουργεί;Thanks!αν έχεις στο ίδιο σπίτι, δηλαδή στο διπλανό δωμάτιο xbox, τότε με κάθε παίξιμο του στο pc θα ενεργοποιης και το χβοχ, γνώμη μου είναι αγόρασε χειριστήριο xbox με καλώδιο
DJDB Ιούλιος 30, 2014 Author #5 Ιούλιος 30, 2014 747400 Wireless USB Gaming Receiver for Microsoft Xbox 360 Pc: Amazon.co.uk: PC & Video GamesΗ αυθεντικη λύση που δουλευει 1000% υπάρχουν δεκάδες άλλοι receiver πολλοί ποιο φθηνοί στο εξωτερικο. απο ελλάδα αυτό Microsoft PC Wireless Gaming Receiver (XBOX 360/PC) μόνο 18.90€ | Gamescom Nintendo-Xbox-PS3 Games και είναι plug and play κάνεις ενα συγχρονισμο και είσαι ετοιμος για παιχνίδι Thanks, θα αγοράσω αυτό λοιπόν,. φαντάζομαι είναι αυτό που αναφέρει και ο φίλος παραπάνω. αν έχεις στο ίδιο σπίτι, δηλαδή στο διπλανό δωμάτιο xbox, τότε με κάθε παίξιμο του στο pc θα ενεργοποιης και το χβοχ, γνώμη μου είναι αγόρασε χειριστήριο xbox με καλώδιο Υπάρχει, αλλά όχι για πολύ, οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα .
Spirosssss Ιούλιος 30, 2014 #6 Ιούλιος 30, 2014 Δεν ξέρω αν φταίει ότι είναι unofficial ο δικός μου ο δέκτης, αλλά μετά από το pc μου βγαίνει η πίστη για να ξαναδεί το χειριστήριο το xbox!!!
FrOsT Ιούλιος 30, 2014 #7 Ιούλιος 30, 2014 Δεν ξέρω αν φταίει ότι είναι unofficial ο δικός μου ο δέκτης, αλλά μετά από το pc μου βγαίνει η πίστη για να ξαναδεί το χειριστήριο το xbox!!!Με τον official πάντως είναι plug and play ποτε δεν εχει κάνει το παραμικρό.
DJDB Ιούλιος 30, 2014 Author #8 Ιούλιος 30, 2014 Και σας το αναγνωρίζει κανονικά σε όλα τα παιχνίδια, ακόμη και αν δεν είναι πιστοποιημένα Games for Windows ή Windows Live ή όπως τα ονομάζουν, σωστά; Πχ, θα μπορέσει κάποιος να παίξει σε έναν emulator με αυτό;
SirDiman Ιούλιος 30, 2014 #9 Ιούλιος 30, 2014 ναι αμα θελεις κανεις ευκολα map τα πληκτρα (σε περιπτωση που δεν ειναΙ)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.