pontium Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2004 Προς του διαχειριστές του thelab...Το pc μου βρίσκει συνέχεια έναν ιο ή κάτι με το norton internet security 2005 κάθε φορά που επισκέπτομαι το site σας.Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά το βρίσκει και το άλλο pc μου.Καλού-κακού κοιτάξτε το λίγο,και WARNING!!-Απλά ειδοποιώ-!!WARNING....Με εκτίμηση,Ο χρήστης pontium:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Νοέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Μάλλον σου "χτυπάει" τα cookies ή την javascript που ίσως να "υπάρχει"Δεν είναιι τίποτα μην ανύσηχείςαπό την άλλη από την περιγραφή που δίνεις μην περιμένεις και πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 29, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Ίσως το όνομα που χτυπάει να αρκει....W32.Sober.I@mm...το αποκρούει, δεν λέω αλλά μου κάνει εντύπωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Νοέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.sober.i@mm.htmlψάξτο λίγο .......δεν νομίζω να προέρχεται από το forum ... μήπως είσαι έσυ μολισμένος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 29, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Όχι γιατί τα έχει στα protected items,και δεν το κάνει μόνο στο δικό μου αλλά και στου σχολείου μου το χρέπι που κάθομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.