nezoski Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2014 Καλησπερα στους φιλους του εργαστιριου!!ειμαι αναμεσα σε 3 μητρικες Gigabyte Z97X Gaming GT (1150/Z97X/DD) - Mητρικές - plaisio.gr Gigabyte Z97X SOC Force (1150/Z97X/DD) - Mητρικές - plaisio.gr η αυτη? Motherboards - MAXIMUS VII HERO - ASUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούλιος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2014 Παρε την SOC Force αν θελεις να εχεις τις 2 παραπανω PCIe, ή την Gaming GT αν θελεις τις 2 παραπανω USB3.0 (Αυτες μονο τις διαφορες βλεπω με μια ματια, απο BIOS και τα συναφη πρεπει να ειναι ιδιες)Μακρια απο ASUS, αν θελεις να εχεις σωστη εγγυηση και το κεφαλι σου ησυχο. Οι τυποι εκει τα βγαζουν ολα εκτος εγγυησης για πλακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Ιούλιος 30, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2014 Να σου πω την αληθεια και εγω προς την soc τεινω λογο χρωματων Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Ιούλιος 30, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2014 και αλλη μια ερωτησης!!επειδη θα χρησιμοποιησω τις ραμ της υπογραφης....λετε να εχω κανα θεμα ασυμβατοτητας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούλιος 31, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Εφοσων ειναι DDR3 δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Απλα παιζεις dual channel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Αύγουστος 1, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2014 ααα τελεια ευχαριστω [MENTION=7322]Frostbyte[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramakin Αύγουστος 14, 2014 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2014 Παρε την SOC Force αν θελεις να εχεις τις 2 παραπανω PCIe, ή την Gaming GT αν θελεις τις 2 παραπανω USB3.0 (Αυτες μονο τις διαφορες βλεπω με μια ματια, απο BIOS και τα συναφη πρεπει να ειναι ιδιες)Μακρια απο ASUS, αν θελεις να εχεις σωστη εγγυηση και το κεφαλι σου ησυχο. Οι τυποι εκει τα βγαζουν ολα εκτος εγγυησης για πλακα.σωστός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.