DMylonas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2004 Έχω έναν γιατρό εδώ στην περιοχή μου και μου ζητάει να βρω ένα πολύ Special Case που το είδε η κόρη του και ξετρελάθηκε...Θέλει να του βρω το κουτί που είχε η Παπαχαραλάμπους στην σειρά του Mega "Κανείς δεν λέει σ' αγαπώ"...Δεν κατάφερα να κάνω print screen την εικόνα, αλλά όταν το είδα και εγώ ήταν όντως καταπληκτικό...Έχει πλαϊνό παράθυρο, και πρέπει το plexy του να είναι διπλό και έχει μέσα νερο και ψεύτικα ψαράκια να κινούντε... Οπότε όταν το βλέπει κάποιος νομίζει ότι έχει νερό όλο το κουτί μέσα...Ξέρετε κάτι για το που θα το βρώ? Και από άλλη ευρωπαική χώρα να είναι να το φέρω, ο γιατρός πληρώνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Φαντάζομαι ότι λες το Lian Li PC60 με το πλαϊνό παράθυρο με τα ψαράκια. Κοίταξε στο hacshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Ένα τέτοια έχω την εντύπωση ότι είχα δει στο HAC....για τσέκαρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Νοέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 10:50] Φαντάζομαι ότι λες το Lian Li PC60 με το πλαϊνό παράθυρο με τα ψαράκια. Κοίταξε στο hacshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Νοέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Οντως, αυτο ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavaras Νοέμβριος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Είναι αληθινά τα ψαράκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από zavaras Είναι αληθινά τα ψαράκια? Ναι τα ταιζεις κιολας.... απλα αν ξεχασεις να τα ταισεις...βαζεις μια αντλια να κυκλοφορει το νερο, και με την ροη θα συνεχισουν να κουνιουνται...ΚΑΙ θα κανεις και οικονομια στην τροφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Νοέμβριος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Ναι τα ταιζεις κιολας.... απλα αν ξεχασεις να τα ταισεις...βαζεις μια αντλια να κυκλοφορει το νερο, και με την ροη θα συνεχισουν να κουνιουνται...ΚΑΙ θα κανεις και οικονομια στην τροφη :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Φαντάζομαι ότι λες το Lian Li PC60 με το πλαϊνό παράθυρο με τα ψαράκια. Κοίταξε στο hacshop :OT:Μαλλον καποιος απο εδω βλεπει το "Κανείς δεν λέει σ' αγαπώ" ...τι λεει???Ωραια σειρα????:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης :OT:Μαλλον καποιος απο εδω βλεπει το "Κανείς δεν λέει σ' αγαπώ" ...τι λεει???Ωραια σειρα????:OT: ’κυρος..δε βλέπω τηλεόραση. Αλλά ξέρεις πολλά κουτιά με ψαράκια εσύ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 30, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από DJD ’κυρος..δε βλέπω τηλεόραση. Αλλά ξέρεις πολλά κουτιά με ψαράκια εσύ; τσου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 30, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Παίδες και γ@μώ τα κουτάκια!!!!!Κάπυ σε κάποιο έργο το έχω δει εγώ αυτό και δεν θυμάμαι σε πιο?????Το είδα στο έργο και τα έπεξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Νοέμβριος 30, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Παιδιά το βρήκα το κουτί στο hacshop, αλλά είναι σκέτο.... Το πλαϊνό είναι extra?!Ο άνθρωπος πιο πολύ τα ψαράκια ήθελε, παρά να αλλάξει κουτί...http://www.lian-li.com/product.php?action=viewPD&prdid=1107Από που το προμηθεύομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Νοέμβριος 30, 2004 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 εγω λεω να παρει κανα Special key και ας αφηση τα Special Case:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 1, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Παιδιά το βρήκα το κουτί στο hacshop, αλλά είναι σκέτο.... Το πλαϊνό είναι extra?! Ο άνθρωπος πιο πολύ τα ψαράκια ήθελε, παρά να αλλάξει κουτί... Ναι.. είναι κομματάκι έξτρα... όχι πολύ έξτρα, μόνο λίγο Δεν του προτείνεις να πάρει ένα ενυδρείο καλύτερα? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 1, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Τελικά το άθλημα modding και στις τηλεοράσεις. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε το thelab.gr στην TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 1, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Stratos Οντως, αυτο ειναι... Ο πιτσιρικας εχει στο στομα του ενα απο τα ψαρακια η ιδεα μου ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.