acct Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2014 Όποτε θέλετε να κομπάσετε για τη σύνδεσή σας ή να γκρινιάξετε για την κατάντια της, αυτό το θέμα θα σας περιμένει!Προαιρετικά, μπορείτε να συμπληρώσετε για μελλοντική αναφορά καιΠεριοχή: Κόστος: Data cap: Αν αναζητάτε κάτι πιο ειδικό, μην ξεχνάτεhttp://www.thelab.gr/internet-and-networking/vdsl-thread-moirasteite-ton-pono-kai-tin-116511.htmlhttp://www.thelab.gr/internet-and-networking/taxytites-mobile-internet-3g-4g-136238.htmlΒγάλτε τις μεζούρες! :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incredible Ιούλιος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 οτε βολος 23/μηνα μονο για ιντερνετ σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 28, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Ζωγράφου Αττικής, VDSL2 από υπαίθριο κατανεμητή. HOL, 36€ μαζί με 700 λεπτά για σταθερά και κινητά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Iasi, RO. Fiber 500άρα RCS&RDS 45lei (10€). Κι' εγώ σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Ζωγράφου Αττικής, VDSL2 από υπαίθριο κατανεμητή.HOL, 36€ μαζί με 700 λεπτά για σταθερά και κινητά. πριν κατι μηνες με ειχανε παρει τηλεφωνο για ανανεωση του συμβολαιου , μου ριξανε την τιμη 3-4 ευρο , και δωσανε αλλα 300 λεπτα προς κινητα . Aν δεν κανω λαθος τωρα δινω γυρο στα 30ε .... παιζει στην περιοχη μου να μην ειχε VDSL και να μην μου το προτινε , η να του παρει ο εξ'αποδο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 29, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Iasi, RO. Fiber 500άρα RCS&RDS 45lei (10€). Κι' εγώ σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος. ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 29, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Με κόβει η κάρτα δικτύου γαμώτ γαμωτ γαμώτ [attach]63301[/attach] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Ιούλιος 29, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Δυστυχώς είναι στο γραφείο και όχι στο σπίτι... Στο σπίτι τα πράγματα είναι τραγικά και απλά ελπίζω κάποια στιγμή πριν πεθάνω να έρθει vDSL και στην ακριτική Νέα Ιωνία - Αττικής... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis697 Ιούλιος 29, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Με κόβει η κάρτα δικτύου γαμώτ γαμωτ γαμώτ [attach]63301[/attach] Καλά τι ταχύτητες ειναι αυτές; Πως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 29, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 GRnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis697 Ιούλιος 29, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 GRnet Μόνο για εταιρείες η κ για σπίτια; Κ μόλις μου έστειλε η cyta ότι στις 13 Αυγούστου θα μου στείλουν το Μόντεμ για την νέα σύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Ιούλιος 29, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Δυστυχώς είναι στο γραφείο και όχι στο σπίτι... Στο σπίτι τα πράγματα είναι τραγικά και απλά ελπίζω κάποια στιγμή πριν πεθάνω να έρθει vDSL και στην ακριτική Νέα Ιωνία - Αττικής... :( Ν. Ιωνια εισαι μακρια απο τον ΟΤΕ να υποθεσω; Θυμαμαι οτι εσκαψαν οπτικες ινες πριν 2-3 χρονια στην ηρακλειου και μετα απο λιγο εγινε διαθεσιμο και vdsl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis697 Ιούλιος 29, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 ΟΤΕ στο χωριό. 60 ευρώ τον μήνα για 24αρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Ιούλιος 29, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Ν. Ιωνια εισαι μακρια απο τον ΟΤΕ να υποθεσω; Θυμαμαι οτι εσκαψαν οπτικες ινες πριν 2-3 χρονια στην ηρακλειου και μετα απο λιγο εγινε διαθεσιμο και vdsl. Έχεις δίκιο ότι έχουμε, εννοούσα να έχουμε από τα ΚΑΦΑΟ... Ναι δυστυχώς είμαι μακριά... ήμουν στα 50 μέτρα από τον ΟΤΕ αλλά μετακόμισα (Big mistake) και τώρα σύμφωνα με τα στατιστικά είμαι στα 2+ χιλιόμετρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 29, 2014 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Ζωγράφου Αττικής, VDSL2 από υπαίθριο κατανεμητή.HOL, 36€ μαζί με 700 λεπτά για σταθερά και κινητά. με adsl είχες το ίδιο ping ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 29, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Ταλαιπωρία αυτό το upload Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Ιούλιος 29, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Έχεις δίκιο ότι έχουμε, εννοούσα να έχουμε από τα ΚΑΦΑΟ... Ναι δυστυχώς είμαι μακριά... ήμουν στα 50 μέτρα από τον ΟΤΕ αλλά μετακόμισα (Big mistake) και τώρα σύμφωνα με τα στατιστικά είμαι στα 2+ χιλιόμετρα... Δεν υπαρχει καφαο κοντα σου; Περα απο τον οτε και η wind δινει απο καφαο. Ειχα αρχικα cyta και δεν πηγαινε πανω απο 30/3 και οταν αλλαξα σε wind κατευθειαν ειδα 40/10. Βεβαιως ειμαι κοντα στον οτε οποτε φανταζομαι οτι το διλημμα καφαο - Α/Κ δεν εχει σημασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Ιούλιος 29, 2014 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Δεν υπαρχει καφαο κοντα σου; Περα απο τον οτε και η wind δινει απο καφαο. Ειχα αρχικα cyta και δεν πηγαινε πανω απο 30/3 και οταν αλλαξα σε wind κατευθειαν ειδα 40/10. Βεβαιως ειμαι κοντα στον οτε οποτε φανταζομαι οτι το διλημμα καφαο - Α/Κ δεν εχει σημασια. Το ΚΑΦΑΟ είναι έξω από το σπίτι... Νέα Ιωνία δεν δίνει ΚΑΝΕΙΣ από ΚΑΦΑΟ... και λογικό αφού δεν υπάρχει η υποδομή... Σε βλάβη που είχα πάνω στην κουβέντα για vDSL ο τεχνικός μου είχε πει ότι είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να μπει αλλά λόγο κρίσης σταμάτησαν... :( Τι να πω... γκαντέμης... :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 29, 2014 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 (edited) Τώρα γυρνάω σπίτι θα ποσταρω και γω να γελάσουμε με την 3 αρα γραμμή ( ετοιμάστε ποπ κορν ) [ κάποτε πριν 3 χρόνια έπιανα 6.5 με 7 mbps ) καταραμένη Κέρκυρα, ωραία για διακοπές, σκ@τ@ σε υποδομές ( και ναι ειμαι Κερκυραίος και φαντάρος εδώ ) EDIT: Περιοχή: Κέρκυρα - λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο Κόστος: ~ 45-50 ευρώ το 2μηνο Εταιρεία: Forthnet με fastpath Γιατί τόσο τραγικά τα πράγματα βρε παιδιά ; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 29, 2014 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 29, 2014 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Ηράκλειο, ΟΤΕ. Τα μισά σχεδόν από τα 24 :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts