Jump to content

Striker bios Update problem

crustytheclown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες τα φώτα σας,

ένα φιλαράκι την πάτησε μετά από bios update της μητρικής του. Έχει την striker extreme και ενώ έκανε επιτυχώς το bios update από τα windows (1305 σε 1505) του ζήτησε να κάνει επανεκκίνηση για να αποθηκευτούν οι αλλαγές .Έτσι και έκανε. Όμως μετά από αυτό νέκρα. Ούτε στο post screen δεν μπαίνει ούτε μπιπ ακούγεται .Γενικά δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα για να το επαναφέρουμε;

Ευχαριστώ

Αυτό το είχα δει σε μια Ρ31 Gigabyte... Δεν έγινε τίποτα, την έστειλα πίσω και μου τη φλασάρανε στην Quest... Φυσικά αυτό έγινε μετά από ένα μήνα.

κώστα αυτό φοβάμαι και εγώ και δεν την πάω κατά καλλιθέα μεριά(quest).aν μείνει το παλικάρι 1 μήνα χωρίς Pc και έχοντας τελειώσει η εξεταστική θα φρικάρει.

Διάβασε το manual της μητρικής μήπως λέει στα troubleshooting κάτι γι'αυτό.

Έχω λύσει πολλές φορές έτσι πρόβλημα με μητρική.

Μπορεί πατώντας κάποια κουμπιά στο Keyboard να γίνεται κάτι.

Αν όχι... RMA...

σε ένα άλλο board που βγαίνει επίσης το bios κατέβασε το bios για την striker κάνε boot σε DOS με το εργαλείο για την striker και ξεκίνα να κάνεις force update με το bios της striker και πριν σου ζητήσει confirmation για να περάσει to bios βγάλε το chip από την καλή μητρική και βάλε της striker και πάτα του να ξεκινήσει

Τι λες τώρα...Ευχαριστώ πάρα πολύ μάλλον έτσι θα το κάνω.Έχει κανένας να μου δανείσει μία striker ή να πάω εγώ σε αυτόν για να τη flashάρω;

δεν χρειαζεται να κανεις τη διαδικασια του hot flashing σε ιδια μητρικη.

Αρκει να βρεις μια αλλη μητρικη η οποια να υποστιριζει hot flashing και υπαρχουν πολλες τετοιες (αν οχι οι περισσοτερες)

οποιαδήποτε με bios σε socket σου κάνει αν είσαι Αθήνα κανονίζουμε να το κάνουμε σπίτι μου ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.