Jump to content

Αγορα PSU!!!

Bradner

Recommended Posts

με 750W κάνει sli/crossfire ότι θέλει άνετα, εκτός από τίποτα.. 2 R290 Uber (κρίμα τα λεφτά) που πάλι γίνεται, αλλα δεν θα έχει τόσο "αέρα" αν θέλει oc και ψυγεία 24/7.

OK. Απλά, εγώ είμαι γενικότερα της άποψης να μη κινείται ένα τροφοδοτικό στα όριο. Αν με 2x290 φτάνει τακτικά στα 600-650W, ε, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Γίνεται μεν, αλλά καλό είναι να υπάρχει πάντα ένας αέρας για να μη στρεσάρεται θερμικά το psu.

Μου ειπαν πως εχει τελειωσει το αποθεμα απο ολες τις εταιρειες και υπαρχει μονο Turbo-x (και αυτο μορφη εκβιασμου ειναι), μεσα στην αγανακτηση μου απο τη σχεδον μηνιαια αδρανεια του service και προκειμενου να μην χασω την εγγυηση μου αναγκαστηκα να βαλω αυτο το πραγμα στο κουτι μου. Πλεον που εχω μερικα χρηματα στην ακρη θελω οσο τιποτα να ξεφορτωθω αυτο το πραγμα απο εκει μεσα. Ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ! :)

Γιατι δε ζητησες πιστωτικο?

OK. Απλά, εγώ είμαι γενικότερα της άποψης να μη κινείται ένα τροφοδοτικό στα όριο. Αν με 2x290 φτάνει τακτικά στα 600-650W, ε, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Γίνεται μεν, αλλά καλό είναι να υπάρχει πάντα ένας αέρας για να μη στρεσάρεται θερμικά το psu.

δεν διαφωνώ, ειδικά αν το μεγαλύτερο μοντελο στηρίζεται σε καλυτερα υλικά.

στην συγκεκριμενη

έχω την εντύπωση ότι 600-650W 2 r290 φτάνουν σε συνθήκες bench, σε κονσολοπαίχνιδα μπορείς να υπολογίζεις 100-200W παρακάτω. Επίσης όταν benchαρουν δεν το κάνουν με core i5 3470 των 77W... με 750W θα έχει πολύ αέρα σε ότι και αν θελήσει να κάνει, και δεν θα είναι στο όριο, εκτός από την ακραία περίπτωση που ανεφερα (2x tdp cpu απο αυτή που έχει τώρα, πολλους hdd, oc, ψηγεία cf 290Χ κτλ) που συμφωνώ, δεν είναι και ότι καλύτερο...

Γιατι δε ζητησες πιστωτικο?

Αυτό είναι το πιο περίεργο από όλα.

Πανω στο θεμα.

Εμφανιστηκαν κατι Turbo-X 80 plus Bronze κτλ..

Προφανως ειναι Turbo-x και δεν βαζουμε αλλα θα με ενδιεφερε να δω τι και πως και αν ξερει κανεις τπτ γιατι με 80 plus μπορει να μην ειναι τελειως.. ναι :D

Ναι τα ειδα και γω χτες αυτα τα 80+ bronze.

Και γω αυτης της αποψης ειμαι με τα τρφοδοτικα να ειναι γενικα μεγαλυτερα για να ειναι ανετα να μην ερχονται στα ορια τους γι αυτο σκεφτομαι και 850W!

Παιδια δεν εκανα πιστωτικο γιατι εκεινη τη στιγμη δεν ειχα χρηματα για να αγορασω τροφοδοτικο και το πλαισιο δεν ειχε τιποτα αξιολογο να παρω αντι τροφοδοτικου!

Βεβαια πιστευω οτι εχετε δικιο και οτι 750 ειναι αρκετα! Εκανα και ενα τεστ και μου εβγαλε περιπου 400-450W.:victory:

Οποτε κινηθηκα σε turbo-x ξεροντας οτι μετα απο κανενα 6μηνο ειτε χαλουσε ειτε οχι θα το αλλαζα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.