billios13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά, θα προχωρήσω σε αγορά tablet τις προσεχείς ημέρες και θέλω κάποιες γνώμες. Είχα σκοπό να πάρω αυτό. Σε αυτά τα χρήματα θα κυμανθώ (+- 50 ευρώ). Κάθε βοήθεια και γνώμη δεκτή. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 τουμπανο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billios13 Ιούλιος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 τουμπανο!Δηλαδή να μην κοιτάξω κάνα sony xperia z2 tablet.. Και 'γω με τα χαρακτηριστικά που έχει το θεωρώ τούμπανο αλλά στα reviews πως έχουν best tablet overall το ipad air δεν ξέρω :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Θες iPad ή android? Αποφάσισε και μετά βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
billios13 Ιούλιος 28, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Θες iPad ή android? Αποφάσισε και μετά βλέπουμεΒασικά το θέλω εκτός των άλλων και για προγραμματισμό (c/c++) και δεν ξέρω αν το android υποστηρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 28, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Δεν ξέρω. Πάρε κανένα surface pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 28, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Το εχω το εν λογω tablet. Ειμαι ικανοποιημενος πολυ μπορω να πω. Για το μονο που εχω να πω κατι κακο ειναι που με τετοια αναλυση οθονης ο 800αρης ειναι οριακος αν σε ενδιαφερουν high end games... Μελλοντικα πιστευω θα εχει θεμα... Θελει τουλαχιστον 805 πιστευω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJDB Ιούλιος 29, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Καλημέρα.Οπότε, έχεις αποφασίσει πως πας για 10ιντσο Android;Αν δεν σε ενοχλούν οι βαριές παραμετροποιήσεις της Samsung στο Android, αυτό που κοιτάς είναι μια αξιόλογη επιλογή. Το Xperia Z2 δεν το έχω τσεκάρει εξονυχιστικά, πάντως το περσινό Xperia Z Tablet είχε κάποια θεματάκια. Εντούτοις, προτιμώ το όλο look και design της Sony σε σχέση με της Samsung.Όσον αφορά στον προγραμματισμό που αναφέρεις, τσέκαρε εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.