Jump to content

Boost Post@Facebook

GeorgeVasil

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά,

Εχω μια σελιδα στο FB και θελω να κανω boost ενα συγκεκριμενο post.

Το ποσο που χρεωνει δεν ειναι daily ετσι??(οπως στο Promote Page)??

Εχει κανει κανενας να μας πει?

Παντως αμα δεν τους πληρωσεις σου κοβουν κινηση οι φουστηδες...:alien:

Νομίζω χρεώνει ανάλογα το πόσα άτομα ια φτάσει το ποστ ή κάτι τέτοιο. Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος

Ορίζεις εσύ πόσα θες να δώσεις και βάζεις και τις παραμέτρους αυτών που θες να πλησιάσεις και μετά σου βγάζει τη λυπητερή :p

Ναι, παίζει μια χαρά. Στο Youtube ομως, αν κανει το ιδιο, χάνεις το adsense γιατί στην ουσία είναι traffic από bots.

Για το fb με ενδιαφερει και μενα..

Εχεις να προτεινεις πωλητη;

Γιατι διαβασα οτι υπαρχουν και μουφες

Tι να τα κανω τα faκe likes??..απο ελλαδα θελω πραγματικο κοσμο :D

Παντως δεν ξερω γιατι με κοβει τοσο.Mιση μερα τρεχει το Boost..29 Post Engagements for €0.47 :/

Ανα 5 μερες με ριχνει full κατω.

post-1392-1416078635,7192_thumb.jpg

Σκέψου το πολύ σοβαρά πριν πας σε fake likes, έχει περισσότερα αρνητικά από όσα θετικά. Πολλά άρθρα στο net γι'αυτό.

μα ουσιαστικά αν θυμάμαι καλά απο όταν είχα δει το βίντεο ακόμα και το νόμιμο τρόπο να ακολουθήσεις είναι το ίδιο με ψεύτικα λικε

μα ουσιαστικά αν θυμάμαι καλά απο όταν είχα δει το βίντεο ακόμα και το νόμιμο τρόπο να ακολουθήσεις είναι το ίδιο με ψεύτικα λικε

Yeah,

Εγω εκανα boost το ποστ στην ελλαδα μονο..οποτε δεν νομιζω να ερθει τπτ fake.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.