Jump to content

ClonyXXL πώς λειτουργεί;;

vgiozo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες χρειάζομαι βοήθεια μ' αυτό το πρόγραμμα...

...έχω εγκαταστήσει το Alcohol120% και το Alcoholer για την αντιγραφή cd...το clony όμως μου παρουσιάζει το εξής περίεργο...

..κάθε φορά που το τρέχω, κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις για την αναγνώριση των drive στο σύστημα και μετά την επανεκκινηση του προγράμματος ζητάει πάλι το ίδιο και το προγραμμα δεν ξεκινάει ουσιαστικά ποτέ.

Μόλις ξεκινάω το Alcoholer μου βγάζει επίσης το μήνυμα ότι δεν είναι εγκατεστημένο το clony ή είναι παλιά έκδοση.

Η έκδοση είναι 2.0.15 και έχω ένα εκτελέσιμο αρχείο που τα εγκαθιστά στα "program files".To alcoholer είναι έκδοση 4.1..επίσης έχω εγκατεστημένο το aspi filter...

Ξέρει κανείς πώς να παρακάμψω αυτή τη δυσκολία;;

Tί αρχοντοπ@π@ρ@ας που είμαι...μόλις απεγκατέστησα το apsi layer όλα οκ...νόμιζα πως το χρειαζόταν για να λειτουργήσει...

Ενιγουέη...

..Αφού τ'άνοιξα που τ' άνοιξα το θέμα...ήθελα να ρωτήσω, χρειάζεται να κάνω κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση για το alcohol120% ή όποιες ρυθμίσεις θα φορτώνονται κάθε φορά από το alcoholer;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.