koukoubetses Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2014 ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικου δεν δουλευει,να το παω πισω για αλλαγη?διαβαζω στο ιντερνετ ότι είναι semi fanless mode?δηλαδή σημαινει ότι δυσκολα θα παρει ο ανεμιστήρας,πρεπει να είναι υπο μεγαλο φορτιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Ιούλιος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Ακριβώς αυτό,μην ανησυχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Ιούλιος 28, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικου δεν δουλευει,να το παω πισω για αλλαγη?διαβαζω στο ιντερνετ ότι είναι semi fanless mode?δηλαδή σημαινει ότι δυσκολα θα παρει ο ανεμιστήρας,πρεπει να είναι υπο μεγαλο φορτιο?Φίλε μου, με το σύστημα που έχεις δεν πρόκειται να το ακούσεις ποτέ. Πρέπει να φτάσεις τα 450W περίπου για να αρχίσει να κινείται ο ανεμιστήρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιούλιος 28, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 τι να τρεξω,ετσι για να δω να δουλευει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Ιούλιος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Το πολύ σε fulload καταστάσεις να φτάνεις τα 320-350W στρογγυλοποιημένα χωρίς oc και πάλι πολλά τα βλέπω, με oc ίσως φτάσεις κάπου κοντά αλλά σίγουρα δεν θα τα αγγίξεις. Σύνδεσε κανένα ψυγειάκι αν μπορείς... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιούλιος 28, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Το πολύ σε fulload καταστάσεις να φτάνεις τα 320-350W στρογγυλοποιημένα χωρίς oc και πάλι πολλά τα βλέπω, με oc ίσως φτάσεις κάπου κοντά αλλά σίγουρα δεν θα τα αγγίξεις.Σύνδεσε κανένα ψυγειάκι αν μπορείς... :hehe: 3 ψυγεία εχω,και την R290. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Ιούλιος 28, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Ρε 'συ εγω βλέπω αυτά της υπογραφής σου... Αν θες πες μας όλο το σύστημά σου μπας και βγάλουμε καμιά άκρη. Γεια ψυγειάκι... εννούσα κανονικό ψυγειό Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιούλιος 28, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 ότι λεει η υπογραφη,αντι για 7950 εχω την r290.επεξεργαστη 4,6.custom watercooling,τριπλο,διπλο,μονο ψυγεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.