Jump to content

Αλλαγή κατευθυνσης?

BeetleJuice

Recommended Posts

Καλησπέρα

αυτή τη βδομάδα θα παραγγείλω μνήμες

εχω ακομα δίλλημα να παω σε χαμηλά timings ή να παω σε υψηλα Mhz

εξετάζω και το γεγονός να παω σε 1024 ΜΒ ενα stick και στο μελλον να παρω και ενα ακόμα 1024 ΜΒ για dual channel

πειτε καμια ιδεα

(games δεν παιζω , video επεξεργασια , photo edit , photoshop,scanning ,audio compress)

ευχαριστώ παιδια

εγω προσωπικα παντως προτιμω τα χαμηλα timings..γιατι τα mhz με λιγη ταση(3.3v θα δωσεις..:p) ανεβαινουν πιο ευκολα,ενω τα timings δυσκολα να κατεβουν τοσο...

οποτε θα σου προτεινα να προτιμησεις χαμηλα timings..:)

Η μητρικη ειναι A7N8X με αθλον ΧΡ 3000+ 333 φσβ .

δεν σκοπευω να τον αλλάξω σε λιγότερο απο ενα χρόνο και ο στοχος είναι να εξαντληθουν οι δυνατοτητες του cpu και των μνημών για οσο το δυνατον υψηλότερη απόδοση και σταθερότητα

αποτι είδα η μητρική μετά τα 2,8 βολτ εχει προστασία , οπότε τοσο παει max για τις μνήμες

το φσβ αποττι είδα παει το πολύ 225 με ολα τα mods

ελπίζω να βοηθήσα για τις απαντήσεις σας

(το δίλλημα εγινε γιατι οι ocz 3200 platinum δινουν 2-2-2-5 στα 400 και σε υψηλότερη συχνότητα δεν δίνουν πιο κάτω απο π.χ 2-3-3-8 , οπότε δεν ξέρω τι να κάνω)

κλειδωμενη η cpu.

οποτε δεν μπορουν και οι μνήμες να πάνε πανω απο 400 , αυτό εννοείς?

δεν γινεται να εχω 400 στο cpu και 450 ας πούμε στις μνήμες ?

το lock παει μονο προς τα κάτω ως προς τις μνήμες?(δηλαδη μπορώ μόνο να κόψω και οχι να προσθεσω σε σχέση με το φσβ )

τι το συζητας?

παρε μνημες με τσιπακια tccd και θα εχεις ή χαμηλά timings ή υψηλα mhz συμφωνα με τις αναγκες σου...τωρα δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι διαθεσιμες σε στικ του 1 γιγα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.