iparout Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2014 Χαίρετε.Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο wireless mouse για το λάπτοπ μου.Απαραίτητα χαρακτηριστικά :- Να είναι mini μέγεθος και ο receiver επίσης μικρός- Να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς mousepad (καναπές, ξύλο, κρεβάτι κ.τ.λ.)- Χρήση internet, office, facebook- Να έχει scrolling wheel το οποίο να λειτουργεί και ως button (για one-click σελίδων σε διαφορετικό tab στον browser)- Κόστος μέχρι 15 ευρώ- Καλή εγγύηση- Καλή αυτονοία μπαταρίαςΚοίταζα αυτό αλλά 1 κριτική που έχει στο skroutz με αποθάρρυνε :Approx Wireless Optical Mouse 6B | Skroutz.grΓνώμες - συμβουλές ?Thanks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2014 Παρε το πιο φθηνο logitech που θα βρεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Ιούλιος 27, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2014 Logitech M175 | Skroutz.grLogitech Mini Wireless Mouse M187 | Skroutz.grΤο δεύτερο μου αρέσει περισσότερο αισθητικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Αύγουστος 4, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2014 Logitech M175 | Skroutz.grLogitech Mini Wireless Mouse M187 | Skroutz.grΤο δεύτερο μου αρέσει περισσότερο αισθητικά...Τελικά πήρα το πρώτο. Πολύ ευχαριστημένος και εξαιρετικό για τα λεφτά του. Έχει τρια χρόνια εγγύηση οπότε δεν νομίζω να το μετανιώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.