Jump to content

Προβλημα με το modem - help me

jose

Recommended Posts

Έχω ένα πρόβλημα με το modem που Έχω πάρει.

Έχω το crypto access III 56k και το πρόβλημα μου είναι ότι συνεχεία με πετάει εκτός δικτύου δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.

Έχω κάνει κανονικά την σύνδεση, Έχω μπει με 2 διαφορετικούς provider μια tenet και μια pinafore , γίνετε το ίδιο. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει για ποιον λόγο γίνετε αυτό? Μήπως κάτι στις ρυθμίσεις???

Μήπως δεν έχεις περάσει τους σωστούς drivers? Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης(αν και νομίζω ότι τα νέα modems δεν έχουν πρόβλημα με αυτό)? Μήπως κάποιος σηκώνει το τηλέφωνο? Μήπως κάποιος είναι ο αδύναμος κρίκος?

Μπορεί να φταίει η τηλεφωνική γραμμή. Μπορεί να φταίει το modem που δεν ¨δέχεται¨ να δουλέψει όταν η ταχύτητα πέσει κάτω από ένα όριο (αν και πρέπει να το ρυθμίσεις χειροκίνητα για να το κάνει αυτό, οπότε δεν νομιζω να φταιει).

Αν έχεις μεγάλο καλώδιο, δοκίμασε με μικρότερο. Δοκίμασε σε άλλη θύρα τηλεφώνου.

Επίσης μπορεί να έχεις κάποιον dialer και να σου κόβει την γραμμή προσπαθώνταςσ να καλέσει τον δικό του αριθμό.

Πολλές εκδοχές. Καλή τύχη.

λοιον, αυτο μου το κανει απο την αρχη που το πηρα...

το pc το εχω κανει format 2 φορες , του εχω βαλει τωρα τα windows xp με sp1

το μοντεμ το εχω δοκιμασει και σε αλλο pc με Χp xωρις sp1 και κανει τα ιδια...

ιους δεν εχω το εχω τσεκαρει οπως επησεις και για dialers..

δεν εχω ενεργη την αναμονή κλήσης, εχω τσεκαρει τα options αλλα δεν βρηκα κατι αλλο,

εχω μπει στο net με 2 διαφορετικους Providers, την panafonet kai thn otenet...

δεν ξερω τι να κανω... η πλακα ειναι οτι το εχω δοκιμασει και σε ενα ακομα 3ο pc και δεν βγηκε...δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι...

ίσως να ειναι απλά η γραμμή σου με πρόβλημα. πάντως αν το δοκίμασες το modem σε άλλο σύστημα που ξέρεις οτι ειναι καθαρό και σου κάνει τα ίδια μπορεί να έχει απλά πρόβλημα το modem. για τσέκαρε αυτά και βλέπουμε.

Αρχική απάντηση από jose [29-11-2004 15:02]

ναι . αλλα που ειναι αυτο που λες?

thanks

αυτο ειναι μερος του Norton Sustemworks..αν εννοεις που ειναι, μεσα στο Sustemworks

, ειναι στα web tools. αφου συνδεθει πατας enable. αλλα δεν νομιζω να φτιαχτει το προβλημα! καλη τυχη παντως! ;)

λοιπον παιδια, το modem το αλλαξα, αλλα πηρα το ιδιο, στην δουλεια μου που το ελεξα δεν με πετουσε, μολης πηγα σπιτι αρχισε και παλι τα παλαβα του. το πηγα παλη στην δουλεια αλλα και παλι τα ιδια, μας πεταγε και εκει...

σκευτομαι μηπος θελει καποια εντολη για να μην με πετει εκτος...δεν ξερω... τι να πω...

Hellrider εχεις το ιδιο modem μου ειπες??? σου δουλευει κανονικα και εχεις sp2?

απο τι θυμαμαι τα pc στη δουλεια εχουν sp2 ... με τι ταχυτητα συνδεεσαι? εγω παντος ακομα και τωρα συνδεομαι με 44κ αλλα καμια φορα 42κ, σπανια βεβεα με 49κ...

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από Papanebo

pira to idio modem kai parousiazei akribws to idio problima.Epipleon polles fores sindeetai se taxitites 31200 kai 33600.An brikes tin lisi pes tin mou giati exw xasei tin apodeiksi kai exw problima me tin epistrofi

Δεν σου κανει εντυπωση οτι ολοι γραφουν με ελληνικα ? :)

Κατ' αρχήν τσέκαρε αν η τηλεφωνική σου γραμμή λειτουργεί κανονικά. προσπάθησε να πάρεις ένα τηλέφωνο κανονικό από το modem σου σε κάποιο κινητό ή σταθερό. Αν δε μπορεί ή κόβεται βάλε τους οδηγούς του modem που έχει και κάνε μια καινούργια σύνδεση. Δες επίσης και τα καλώδια του τηλεφώνου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.