SirDiman Ιούλιος 28, 2014 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 i vote dell 2412 ή ακομα και ΗΡ το 16:10 ειναι μονοδρομος για εμενα . ( ειναι κοντα και στο golden ratio ,google it) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 28, 2014 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 dell u2412m και από εμένα ως vfm all around λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontinos Ιανουάριος 17, 2015 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2015 (edited) Επαναφερω το θεμα, και αντιγραφω οπως το εθεσα και σε αλλο forum: Επιτελους αξιωθηκα και πηρα καρτα γραφικων της προκοπης, και δεδομενου οτι "πρεπει" συντομα να χαρισω την οθονη μου, η οποια ειναι στις 23", αποφασισα να παω σε μια πιο μεγαλη, 27αρα. Κυρια χρηση ειναι ταινιες και παιχνιδια, αν και το lag δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αν δεν ειναι τρομακτικα υψηλο, μιας και στα παιχνιδια που παιζω δεν εχω αντιμετωπισει καποια ενοχληση απο αυτο.Κατα τ'αλλα η χρηση ειναι τυπικη, πχ. επεξεργασια εικονας επαγγελματικα δεν προκειται να κανω. Το βασικο μου προβλημα ειναι το ασπρο και το μαυρο. Σε καποιες οθονες φιλων εχω παρατηρησει να παρουσιαζουν ενα ξεπλυμενο/κιτρινιαρικο ασπρο, το οποιο βρισκω αντιαισθητικο. Στην δικη μου οθονη, παρολο που ειμαι πολυ ικανοποιημενος, εχω παρατηρησει οτι σε σκοτεινα περιβαλλοντα η ευκρινεια δεν ειναι οσο υψηλη θα ηθελα, και κουραζομαι παραπανω στη θεαση. Με αυτα τα κριτηρια εχετε να προτεινετε κατι? Το budget ειναι στα 600ευρω πανω κατω, +100 αν υπαρχει επιλογη ατοκων δοσεων η αν αξιζει το κατι παραπανω. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2015 από kontinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Ιανουάριος 18, 2015 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 Με μια 970 καθοδόν, ψάχνομαι τις τελευταίες μέρες αν αξίζει να παραμείνω σε 24αρα 1080p ή να πάω σε 27αρα 1440p. Η Dell U2713HM και η νεότερη Dell U2715H είναι 2 επιλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontinos Ιανουάριος 19, 2015 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 (edited) Ναι αλλα εχουν ips panel, το οποιο σημαινει οτι στο μαυρο χωλαινουν λιγο. Απλα δεν ξερω αν κυκλοφορουν αυτη την στιγμη οθονες με τυπου παλιο (στο πιο συγχρονο του φυσικα) pva panel, χωρις να ειναι οι τιμες τους στο θεο, και με βελτιωμενα πχ το lag τους. Την ζαχαρωνα κι εγω την u2715h, μου προταθηκε και η ev2736w eizo σε αλλο φορουμ, αλλα δεν μπορω να καταληξω. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2015 από kontinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attilas Ιανουάριος 20, 2015 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2015 ROG SWIFT PG278Q ? Έχει πολύ καλά reviews αλλά το 4κ ίσως δεν αξίζει για την ώρα ως κριτήριο αγοράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontinos Ιανουάριος 20, 2015 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2015 Δεν ειναι 4Κ αυτη που λες, κι εχει και ΤΝ panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 21, 2015 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2015 «Με αυτα τα κριτηρια εχετε να προτεινετε κατι? Το budget ειναι στα 600ευρω πανω κατω, +100 αν υπαρχει επιλογη ατοκων δοσεων η αν αξιζει το κατι παραπανω» Θα σου πρότεινα να δεις την Eizo κι αν δεν σε ικανοποιεί να ψάξεις καμιά VA που λες ότι προτιμάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attilas Ιανουάριος 21, 2015 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2015 Δεν ειναι 4Κ αυτη που λες, κι εχει και ΤΝ panel. Ουπς ναι. Λάθος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts