LL_NEO Ιούλιος 26, 2014 #61 Ιούλιος 26, 2014 Αντε παλι, πρεπει να διαβαζουμε και ακομη ενα forum καθε πρωι ....To μόνο που στενοχωρεί ρε Βάγγουρα είναι ότι πλέον δε σκάνε πολύ να ρωτάνε για θερμοαγώγιμες πάστες. Εκείνη η τζατζικίσια που θυμάμαι ότι πρότεινες κατα καιρούς ήταν όλα τα λεφτά.Welcome back guys
Κωστάκης Ιούλιος 26, 2014 #62 Ιούλιος 26, 2014 Να δω τα μούτρα όσων έφυγαν από το λάμπη γιατι δεν γούσταραν τον κόσμο του θέλω :meeting:
DJD Ιούλιος 26, 2014 Author #63 Ιούλιος 26, 2014 Να δω τα μούτρα όσων έφυγαν από το λάμπη γιατι δεν γούσταραν τον κόσμο του θέλω :meeting: Ότι έγινε έγινε, πάνε χρόνια πλέον
Seafalco Ιούλιος 26, 2014 #66 Ιούλιος 26, 2014 Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα ! ! ! :clap: Η ισχύς εν τη ενώσει ! ! ! Έτσι! ! ! Ωραία πράματα! ! ! Καλώς ήρθαν λοιπόν οι νέες δυνάμεις και [MENTION=60]unseen[/MENTION], σιδεροκέφαλος ! ! ! Και με την ευκαιρία ... καλές βουτιές ! ! !
billpeppas Ιούλιος 27, 2014 #67 Ιούλιος 27, 2014 Micropolis. Είπαμε μεγαλώσαμε αλλά όχι και αλζχάιμερ από τώρα Άσε άσε, το έχει η οικογένεια ένα θέμα με το αλτσχάιμερ ( ξουτ ξουτ ξουτ ). ότι θέλει θυμάται η μνήμη μου
xrist Ιούλιος 27, 2014 #68 Ιούλιος 27, 2014 Χαιρετίσματα σε όλους τους παλιούς φίλους...και στους νέους βεβαίως.
Spirosssss Ιούλιος 27, 2014 #69 Ιούλιος 27, 2014 Χαιρετίσματα σε όλους τους παλιούς φίλους...και στους νέους βεβαίως. Xrist η μοντα που είχες κάνει κάποτε στο Stacker σου, ακόμα με στοιχειώνει
greekfragma Ιούλιος 29, 2014 #70 Ιούλιος 29, 2014 Φέτος κλείνουν 10 χρόνια από εκείνο το lanparty. Να ετοιμάσω αν είναι.Μεγαλώσαμε βέβαια για πολλά γελάκια αλλά αν είναι να ξαναδώ μερικές φάτσες....:magic:Τα φιλιά μου σε όλους :flower:
SkaL- Ιούλιος 29, 2014 #71 Ιούλιος 29, 2014 Καλώς τους όλους θα χαρώ πάλι να βλέπω κανονικά overclock εδώ μέσα και ελπίζω να δώ ξανά τον dag Ps Tα παιδιά απο την ΗΟΤ μην πάρουν στραβά το ποστ μου αλλά χάρηκα που βλέπω όλους αυτούς πίσω !
aggelopas Αύγουστος 1, 2014 #75 Αύγουστος 1, 2014 Ο 11 λείπει κ ο Λινος... λολμλκ που θυμήθηκες την Στελλα!!!linos80 δεν λεγοταν? απο αυτον ειχα αγορασει τον pentium 2,4b
Chosen Αύγουστος 4, 2014 #78 Αύγουστος 4, 2014 Ωπ! Αναμνήσεις-thread; Μέσα! Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος ’ντε, καλή χρονιά παίδες και καλά κρασά! Θα κυκλοφορήσει και σε μορφή PowerPoint Presentation (με ημέρες κλπ) για να το τυπώσετε και να το κρεμάσετε στον τοίχο Σ.Σ.: Στην φωτογραφία του Δεκεμβρίου δεν έχω δουλέψει καθόλου Photoshop, είναι απείραχτη, όπως τραβήχτηκε... Hint: Αν δεν καταλαβαίνετε ποιος είναι ποιος, μπορείτε να το δείτε από το filename κάθε φωτογραφίας, όταν επιχειρήσετε να την σώσετε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.