The Spirit Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2014 Δημιούργησα μια σελίδα και τα προβλήματα είναι τα εξής. Παρόλο που βάζω tags και περιγραφή, όταν κάνω αναζήτηση της σελίδας στο google, κάτω απ την σελίδα μου βγάζει την περιγραφή με κινέζικους χαρακτήρες και δεν λειτουργούν τα tags για εύκολη αναζήτηση. Το εργαλείο που χρησιμοποιώ είναι το WYSIWYG Web Builder. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ χρήσιμη. Ορίστε και ο κώδικας που χρησιμοποιώ<meta name="description" content="katastima pliroforikis"><meta name="keywords" content="tamiakes mixanes"><meta name="author" content="dimitris"><meta name="generator" content="WYSIWYG Web Builder 9 - http://www.wysiwygwebbuilder.com"><style type="text/css"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshi Ιούλιος 25, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2014 <meta charset="UTF-8"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Ιούλιος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Το δοκίμασα αλλά συνεχίζει να μου εμφανίζει αυτό το αποτέλεσμα στην περιγραφή ¨"Καλώς ήλθατε στο website της εταιρειας μας. Projects. Header. Lorem ipsum dolor sit amet, autem consectetuer. adipiscing elit, sed diam nonummy nibh ..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJDB Ιούλιος 29, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Ψάξε στον κώδικα ή στην εφαρμογή που χρησιμοποιείς, αυτό το "Lorem ipsum dolor sit amet, autem consectetuer. adipiscing elit, sed diam nonummy nibh" ορίζεται σίγουρα από κάπου, από κάποια σχετική επιλογή (αν δεν το βάζεις εσύ). Είναι δοκιμαστικό κείμενο. Αν το βάζεις εσύ, απλώς άλλαξε το σε αυτό που θέλεις.Επίσης, τον κώδικα που έχεις γράψει πρέπει να τον κλείσεις σε <head></head>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 2, 2014 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα (δεν είσαι πολύ κατατοπιστικός ) ψάχνεις αυτά τα tags: <title> </title> Ανάμεσα σε αυτά λογικά βρίσκεται το κείμενο που παρέθεσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Αύγουστος 5, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2014 Όχι το πρόβλημά μου δεν είναι στο τίτλο ο οποίος θα εμφανίζει το site, αλλά τα αποτελέσματα που θα βγαίνουν στις μηχανές αναζήτησης κάτω απ' το site. Για παράδειγμα αν γράψεις στο google "thelab", από κάτω θα σου εμφανίσει αυτό Αυτό ψάχνω κι εγώ πως να κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.