FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2014 Eχω το εξης προβλημα!Εδω και 1.5 χρονο ειναι στο εξωτερικο.Εχουμε οικογενειακο πακετο με την αδερφη μου στην βονταφον Ελλαδας (κοινος λογαριασμος). Εκανε λοιπον ανανεωση συμβολαιου με εκπτωση αντι επιδοτησης και για τα δυο νουμερα το οποιο δεν εχει ληξει ακομα. Το δικο μου οτι πιο φτηνο με 10€ το μηνα.Εγω θελω να διακοψω το δικο μου γιατι οταν κατεβαινω Ελλαδα (πχ τωρα τον Αυγουστο), το νουμερο μου ειναι αχρηστο, αφου με 60ΜΒ το μηνα δεν πας πουθενα. Θελω λοιπον να το μετατρεψω σε καρτοκινητο ωστε να μπορω πχ να βαλω 10-20ευρω καρτα να εχω ιντερνετ σαν ανθρωπος.Πηρε σημερα τηλεφωνο και της ελεγαν οτι για να το διακοψω πρεπει να πληρωσω τις εκπτωσεις των παγιων και της εβγαλαν ενα κουστουμι καπου 70-80€.Δεν υπαρχει καποιος ορος που να λεει οτι μπορεις να διακοψεις αν εχεις φυγει εκτος Ελλαδος;Που μπορω να παρω ενα τηλεφωνο ή να ρωτησω και να με εξυπηρετησει καποιος ανθρωπος απο κει μεσα χωρις να ζηταει υπερβολες;Παρεπιπτωντως χτες ειχα παει σε ενα καταστημα κινητης στην Αγγλια να ρωτησω κατι και μου ελεγαν να παρω 24μηνο συμβολαιο για να παρω ενα htc m8 τσαμπα. Και λεω αν φυγω ομως σε λιγους μηνες για Ελλαδα θα πρεπει να πληρωνω μεχρι τελους; και μου λεει ο υπαλληλος, δεν προκειται να σε κυνηγησουμε εκτος χωρας. Και θα μου εδιναν συσκευη £500+, οχι απλα μια εκπτωση στο παγιο που μου δινει η βονταφον και δεν το χρησιμοποιω καθολου στην τελικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Άνοιξες 203824321821 μέτωπα, αλλά.Αγγλία προσοχή με τα 24μηνα, γιατί αν ΔΕΝ φύγεις για να πάρεις μετά επιδότηση για νεο κινητό σε 1 χρόνο πχ θα δώσεις τώλο.Το "δεν σε κυνηγάμε εκτός" απο ένα υπάλληλο που παίρνει 5.4 λίρες την ώρα ΔΕΝ θα το κράταγα και πολύ κοντά. Πιο παλιά πιθανό, τώρα θα εκπλαγείς πόσα γράμματα απο ΟΤΕ/ΔΕΗ/Τράπεζες κλπ βρίσκουν τον δρόμο Ελλάδα ή σε τραμπουκίζουν στο αεροδρόμιο γιατί βαράει καμπανάκι μόλις ξανά έρθεις.Για το βασικό ερώτημα, ΔΕΝ νομίζω αλλά πρέπει να δεις αν έχει clause στο fine print ή να μιλήσεις με κάποιον που να σου πει, κ. Φάνη, τράβα εκεί, και το λέει εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 24, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Καλα δεν θα το εκανα αυτο στην Αγγλια, αλλα μου εκανε εντυπωση που μου το ειπε... Τωρα προσπαθω να βρω αν μπορω να βαλω εστω ενα πακετο ιντερνετ επιπλεον στο ελληνικο για ενα μηνα που θα ειμαι κατω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 24, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Δεν θα βρεις ακρη με την Ελληνική Βοντα. Δεν θα σε πανε νομικα, αλλα στο τελος θα κόψουν ολες τις γραμμές του συμβολαίου (κ της αδερφής σου) και θα σας παίρνουν τηλέφωνα απι εισπρακτικες για τα επόμενα 5 χρόνια η έστω μέχρι να πληρωθεί. Απο την αλλη, θα φανω κακος, αλλα εχεις ενα συμβόλαιο. τιμησε το σωστα. Δεν ειναι τπτ πιστωτικες η δάνεια χιλιάδων ευρώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 24, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Ρε συ το μονο που θελω ειναι να μπορεσω να βαλω καποιο πακετο ιντερνετ πανω σ αυτο που εχω για να το χρησιμοποιησω για ενα μηνα. Τωρα ειχα κατεβει 3 μερες για ενα γαμο και ειδα οτι ειχα μονο 60ΜΒ!!!! Αν για να βαλω δεδομενα εξτρα μου λενε πρεπει να παρεις πχ παγιο 50€ για 1 χρονο, τι να το κανω; να το πληρωνω τσαμπα;Τωρα ειναι κανενα 10-12€ το μηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 24, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Συμφωνώ με Γιάννη αλλά σε καταλαβαίνω και εσένα.Σίγουρα θα μπορείς εικάζω (όπως κάνω εγώ με την κοσμοτέ που είμαι σε ίδια φάση) να βάλεις με 10-20€ κάποιο bundle με ιντερνετ για αρκετά μέγα. Δεν παίζει να μην έχει η Βοντα...Βλέπω πχ, έχει 120MB με 3€ για 30 ημέρες.Κάτι τέτοιο θα ψάξεις και εσύ με την σύνδεση, δεν παίζει να μην έχουν.Και στην χειρότερη, αν ΔΕΝ έχουν, τότε πάρε ένα pay as you go Cosmote που έχει σίγουρα και τελείωνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 24, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Αυτο με το καρτοκινητο το σκεφτηκα, αλλα δεν θα εχει κανενας το νουμερο το καινουριο. Τωρα εχω βαλει την αδερφη μου να ρωτησει για ενα internet 4sharing που ισως μπαινει και δινει 2GB με 17€. Το θεμα ειναι να μην σε υποχρεωνουν να το κρατησεις πολυ καιρο. Θα περασω και απο μια βονταφον εδω να καλεσω Ελλαδα που εχει free τηλεφωνο Παλια που ειχα ρωτησει για εξτρα ιντερνετ μου ειχαν πει 5€ τα 100ΜΒ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 24, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Όπως είχα γράψει και ξανά μετά την βόλτα στα 3κοσμικά κράτη της Λατινικής Αμερικής που έκανα πέρσι, που έπαιρνες ΠΑΝΤΟΥ με 4€, 2-5 ΓΙΓΑ data... είμαστε ΠΟΛΥ πίσω σε αυτά στην Ελλάδα ή απλά πολύ ******ες και τα πληρώνουμε ακόμα. Για το νούμερο, δεν δουλεύει η εκτροπή? Δεν έχω ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 24, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Ειχα παλια καρτα 2σε1, αλλα τις κοψανε! Αν δουλευε καλα θα ηταν. Θα εβαζα ενα καρτοκινητο για βασικο και αυτο γιε δευτερο να παιρνει τις κλησεις μονο.Και εδω Αγγλια "τσαμπα" ειναι ρε σε σχεση με Ελλαδα. με £15 λιρες all you can eat data συν καμια 300αρια λεπτα και αλλα τοσα μηνυματα. Αν πετυχεις και καμια προσφορα παιρνεις τα panda ολα απεριοριστα με £18... ενα τετοιο εχω εγω απο την 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 24, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 22£ + σπετσοφάι για 6 μήνες για 6γίγα + απεριόριστα λεπτά προς όλους με βόντα και εγώ...Είναι πολύ πίσω το μπανανιστάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 24, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούλιος 24, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Παιχτη γιατι δεν πας cosmote να τους πεις να σου κανουν τον vodafone αριθμο συμβολαιο στην cosmote ? Οπως εισαι τωρα αλλα να πας απο cosmote πλευρα. Το χα κανει πιο παλια ιδια φαση μαζι με την αδερφη μου και τα βρηκαν οι εταιριες μεταξυ τους και εγω πηγα cosmote και η αδερφη εμεινε voda χωρις να πληρωσω ιστοριες σουξου μουξου Δεν πιστευω πως εχεις κατι να χασεις Off topic: giffgaff 12 λιρες το μηνα 250 min, unlimited texts+internet :worship: Αυτο χρησιμοποιω εγω ( 3 to 3 minutes να φανταστω δεν σε χρεωνει ετσι ? Οπως ουτε μηνυματα ? Απο GG σε GG μιλας και στελνεις texts εντελως δωρεαν ακομα και να μην εχεις πακετο :worship: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 24, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Βασικα θελω να δω τι παιζει με το internet 4sharing 2 μηνες δωρεαν που λεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούλιος 24, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Βασικα θελω να δω τι παιζει με το internet 4sharing 2 μηνες δωρεαν που λεει... Μετα σιγουριας στο λεω αυτο πως εχει 2 μηνες υποχρεωτικης παραμονης στο προγραμμα αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 25, 2014 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2014 Πηγαινε γραψου σε ενα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα για να έχεις με 7 ΕΥΡΩ 1500 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ 600 Λεπτα προς CU 600 MB τον μηνα 100 μηνύματα προς ολους και αν βαλεις καρτα 10 ευρω στο λογαριασμο σου εχεις και δωρο 500MB ακομα! Μια χαρα ειναι οι τιμες στην Ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 25, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2014 600 μεγα τον μήνα δεν φτάνουν ούτε στην μάνα μου, και δεν ξέρει τι είναι το MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.