Jump to content

Πρόβλημα με δίκτυο...HELP!!

pontium

Recommended Posts

Τι να δέις ρε μαν άν κάνεις cmd στο run όπως σου είπαν ανοίγει η κονσόλα και μένει εκέι δέν φεύγει??????????????????????????

Μήν κάνεις ping απο το run................

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

υποθέτω οτι ενοείς το remote desktop. κάνε μας ενα post με το τι σου λέει το ping. αν για παράδειγμα δεν βλέπει ο ένας τον άλλον ειναι λογικό αυτό το μύνημα. Επίσης, για κλείσε κανενα zonealarm και τέτοια και ξαναδοκίμασε.

Εντάξει!!Μπορεί να μην ξέρω απο δίκτυα αλλά δεν πάει να πει οτι δεν ξέρω και απο χτίσημο κτλ και απο διαδρομες!:p:):p

@Voudas=έκανε δουλειά,μόλις άνοιξε:flower:

Να δούμε τι θα δούμε τώρα....

Τίποτα....πατάω ping a αλλά λέει οτι δεν βρίσκει κεντρικό Η/Υ....:rant: :rant:

οχι ping A. βάλε ping [ip] . για παράδειγμα ping 10.10.1.1 , οπου 10.10.1.1 το ip του άλλου.

επίσης έλενξε αν ειναι στο ίδιο domain (π.χ workgroup). αυτό ειναι στις ιδιότητες της σύνδεσης. και φυσικά η σύνδεση θα πρέπει να ειναι connected (οι συνδέσεις ειναι start-->connect to-->show all connections (στα xp.δεν ξέρω τι os έχεις).

α! βασικό. για να τα συνδέσεις μέσω hub θέλεις καλώδιο straight. αν τα έχεις συνδέσει τώρα απ'ευθείας τα pc θέλεις crossover. αν έχεις λάθος καλώδιο μη περιμένεις να δεί το ένα το άλλο.

και μια και είπες πριν για το remote desktop: πρέπει και τα δύο να έχουν xp, και να έχεις κάνει allow το remote access γιατι αλλιώς δεν ειναι ανοιχτά τα servises που απαιτούνται για να κάνει τη σύνδεση οποτε ίσως και γι'αυτό να σου λέει οτι δεν τον βρήσκει τον άλλον υπολογιστή.

Αρχική απάντηση από saradis1 [Σήμερα, στις 00:52]

α! βασικό. για να τα συνδέσεις μέσω hub θέλεις καλώδιο straight. αν τα έχεις συνδέσει τώρα απ'ευθείας τα pc θέλεις crossover. αν έχεις λάθος καλώδιο μη περιμένεις να δεί το ένα το άλλο.

Τα καλώδια είναι για Hub και τα αναγνωρίζει κανονικά......την εντολή θα την δοκιμάσω όταν πάω σπίτι μου...!!!!!

παντως με κανονικο καλωδιο δικτυου και xp και στους δυο υπολογιστες θα πρεπε να τους βλεπεις κανονικα και σε αuto χωρις να δωσεις ip κανε και και ενα search το computer που θελεις...

post-560-1416071385,8397_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από saradis1 [Χθες, στις 00:55]

και μια και είπες πριν για το remote desktop: πρέπει και τα δύο να έχουν xp, και να έχεις κάνει allow το remote access γιατι αλλιώς δεν ειναι ανοιχτά τα servises που απαιτούνται για να κάνει τη σύνδεση οποτε ίσως και γι'αυτό να σου λέει οτι δεν τον βρήσκει τον άλλον υπολογιστή.

Ναι...και τα δύο pcάκια έχουν xp...το ένα SP1 και το άλλο SP2....

Παίδες...έχω απευδίσει...θα κάνω καμπουμ απο τα νεύρα μου...:mad: :mad: :mad:

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΜΑΜΩ $%#&^^$%&^$$#$$#&$#&^^&**(**(&^&%%$#!!!:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Έχω κάνει τα πάντα αλλά τίποτα..μήπως είναι off το hub??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.