TRoboCop Δεκέμβριος 7, 2004 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Εμένα δεν έμπαινε γι' αυτό πήγα από το google ΕΔΩ!!! Δεν ξέρω αν δουλέυει το link που έδωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Δεκέμβριος 7, 2004 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Επίσης λέει τα εξής: These servers will be moved to a different building starting December 1, 2004. The servers may be down for a matter of hours or days while network issues are resolved.:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2004 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 ουτε αυτο δουλευει Τρομποκοπ....δυστυχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Δεκέμβριος 7, 2004 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Loubas κατι ασχετο μαν αλλα τι δουλειά κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 7, 2004 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ο Loubas μάλλον θα χρησιμοποίησε το νέο πρόγραμμα που έβγαλε η NASA... που είναι 250mb... έχει εικόνες από τον δορυφόρο Landsat7... :T: http://learn.arc.nasa.gov/worldwind/features.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Δεκέμβριος 8, 2004 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Phd student γιατι?Στο world wind τοτε γιατι σου δινει την δυνατότητα στο σιτε να κατεβάσεις καποιες περιοχες ετσι ωστε να τις εχεις offline? Ειτε τις κατεβασεις ειτε οχι, το ιδιο ζοομ μπορεις να κανεις. Εκτος αν κανω εγω κατι λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Δεκέμβριος 9, 2004 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 To world wind είναι πάρα πολύ καλό πραγματικά. Οι γωτογραφίες είναι πολύ καλές. Μπορείς και να ζουμάρεις πάρα πολυ κοντά σε μερικές περιοχές των ΗΠΑ. Έχει πολλά πράγματα που μπορείς να δεις. Παρατήρησα ότι θέλει και αρκετά καλό μηχάνημα. Κάθε φωτογραφία που κατεβάζει αποθηκεύεται και κάνει το σύστημα κάπως ποιό αργό. Έχω γύρω στα 4 Gb με cached φωτογραφίες τη στιγμή αυτή. Χρειάζεται καλή σύνδεση στο ίντερνετ. Πιστεύω DSL είναι οκ. Καμιά φορά ο server που συνδέεται αργεί.Αυτά. Πολύ καλό να το κατεβάσετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 9, 2004 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 πολύ ωραίο πρόγραμμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 9, 2004 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αυτή η φωτογραφία που δείχνει την Κρήτη είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΗ.:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 10, 2004 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 για ριξτε μια ματιδ εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 11, 2004 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Μια πιο κοντινη φωτο της Θεσσαλονικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 11, 2004 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Λιγο ακομα κ θα μπορω να διακρινω,το σπιτι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Δεκέμβριος 11, 2004 Author #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 όποιος πήρε το RAM ΔΕΚΕΜΡΙΟΥ 2004 page 52 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 12, 2004 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 οχι να παρουμε κ το ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.