Jump to content

Δορυφορικές φωτογραφίες

gbdanis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gbdanis [28-11-2004 23:15]

Πρέπει να το δείτε είναι φοβερό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δορυφορικές φωτογραφίες

http://eol.jsc.nasa.gov/sseop/clickmap/

:sick:

ρε παιδια εμενα το link δεν μπαινει....

εσας?????? ????? ?????

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Mobster [Χθες, στις 12:57]

Ναι, αλλά δούλευε πριν από λίγο καιρό. Μήπως μπήκαμε πολλοί και βάρυνε και έπεσε ο δορυφόρος :D

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από Mobster [Σήμερα, στις 10:57]

Ναι, αλλά δούλευε πριν από λίγο καιρό. Μήπως μπήκαμε πολλοί και βάρυνε και έπεσε ο δορυφόρος :D

Κάτι τέτοιο άκουσα και εγώ... :hmm: λέτε να είναι αλήθεια!!! :woot:

θα μας τον χρεώσουν... :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

εχω βρει ενα προγραμμα που λεγεται world wind απο την nasa που μπορεις να παρεισ fotos πολυ κοντινες απο οποιο σημειο της γης θες. ειναι περιπου 250 mb.

αλλα αυτο που δεν καταφερα ειναι να παρω φοτο καθαρες απο μικρο υψομετρο. εχει ασχοληθει κανεισ με το προγραμμα??

εχω κατεβασει καποιες χωρες που εχει για offline exploring πχ Hong kong, κανω zoom αλλα η εικονα δεν ξε-θολώνει, απλως ο επεξεργαστης δουλευει στο 90% και τπτ αλλο.το εχω αφησει 2-3 ωρες αλλα δεν ειδα αποτελεσμα

Το Hong Kong είναι μικρό και δέν πάει πάρα πολύ κοντά κάνοντας εσύ μεγάλο ζούμ το αναγκάζεις να βγεί στο νετ αλλά όπως σου είπα και παραπάνω υπάρχει πρόβλημα με τον Landsat7

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.