amgamer Δεκέμβριος 5, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis [28-11-2004 23:15] Πρέπει να το δείτε είναι φοβερό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δορυφορικές φωτογραφίεςhttp://eol.jsc.nasa.gov/sseop/clickmap/ :sick: ρε παιδια εμενα το link δεν μπαινει....εσας?????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 5, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Όντως ρε παιδιά δεν μπαίνει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 5, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Ναι αληθεύει... δεν δουλεύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Δεκέμβριος 6, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Ναι, αλλά δούλευε πριν από λίγο καιρό. Μήπως μπήκαμε πολλοί και βάρυνε και έπεσε ο δορυφόρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
legionnaire Δεκέμβριος 6, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Έπεσε; Που; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Δεκέμβριος 6, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Mobster Ναι, αλλά δούλευε πριν από λίγο καιρό. Μήπως μπήκαμε πολλοί και βάρυνε και έπεσε ο δορυφόρος xaxaxaxaxa πολύ καλό... ΛΕΣ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 6, 2004 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 A ρε γαμώτο και ήθελα να δω την καλαμάτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 6, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από amgamer ρε παιδια εμενα το link δεν μπαινει....εσας?????? ????? ????? Και νομιζα οτι το πισι μου εφταιγε! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 6, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Εψαξα να βρω αλλο λινκ αλλα δεν.... οποιος βρει κατι ας ποσταρει! ! Θελω να δω το Νησι μου αφ υψηλου! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 6, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 19:13] A ρε γαμώτο και ήθελα να δω την καλαμάτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 6, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Θελω και γω! ! ! ! Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Δεκέμβριος 6, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Mobster [Χθες, στις 12:57] Ναι, αλλά δούλευε πριν από λίγο καιρό. Μήπως μπήκαμε πολλοί και βάρυνε και έπεσε ο δορυφόρος :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 6, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Mobster [Σήμερα, στις 10:57] Ναι, αλλά δούλευε πριν από λίγο καιρό. Μήπως μπήκαμε πολλοί και βάρυνε και έπεσε ο δορυφόρος Κάτι τέτοιο άκουσα και εγώ... λέτε να είναι αλήθεια!!! θα μας τον χρεώσουν... :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Δεκέμβριος 7, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 εχω βρει ενα προγραμμα που λεγεται world wind απο την nasa που μπορεις να παρεισ fotos πολυ κοντινες απο οποιο σημειο της γης θες. ειναι περιπου 250 mb.αλλα αυτο που δεν καταφερα ειναι να παρω φοτο καθαρες απο μικρο υψομετρο. εχει ασχοληθει κανεισ με το προγραμμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 7, 2004 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ασχολούμαι εγώ αλλα για την Ελλάδα έχει μέχρι 80 χλμ υψόμετροΑσε που λόγο ζήτησης ο Landsat7 είναι συνέχεια Down Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Δεκέμβριος 7, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 εχω κατεβασει καποιες χωρες που εχει για offline exploring πχ Hong kong, κανω zoom αλλα η εικονα δεν ξε-θολώνει, απλως ο επεξεργαστης δουλευει στο 90% και τπτ αλλο.το εχω αφησει 2-3 ωρες αλλα δεν ειδα αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 7, 2004 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Το Hong Kong είναι μικρό και δέν πάει πάρα πολύ κοντά κάνοντας εσύ μεγάλο ζούμ το αναγκάζεις να βγεί στο νετ αλλά όπως σου είπα και παραπάνω υπάρχει πρόβλημα με τον Landsat7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 7, 2004 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 ωραια φαση , θα προσπαθησω να δω αν μπορω να επεξεργαστω τη φωτογραφια με τα προγραμματα που εχω εδω να δουμε ποσο πολυ μπορουμε να αυξησουμε την ευκρινεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 7, 2004 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 20:23] Πιο κοντινή δεν είχε?????(Ζητάω πολλά?????) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 7, 2004 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 12:23] Πιο κοντινή δεν είχε?????(Ζητάω πολλά?????) Είναι και αυτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.