Jump to content

Δορυφορικές φωτογραφίες

gbdanis

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Πολυ ωραια σελιδα...!Αν κ τοση ωρα παιδευομαι να δω πως λειτουργει....!Εχουμε ενα οικογενειακο φιλο που ψαχνει ναυαγια με βαθυσκαφη κ μου ειχε πει ενα σαιτ στο οποιο εβαζεσ περιοχη κτλ κ σου εβγαζε ακριβως την φωτο(δηλαδη στην οδο σου πχ) αλλα μετα απο 2 ωρες περιπου για λογους ασφαλειας περισσοτερο...αλλα δυστηχως δεν το συγκρατησα....

Αρχική απάντηση από gbdanis [Χθες, στις 21:15]

Πρέπει να το δείτε είναι φοβερό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δορυφορικές φωτογραφίες

http://eol.jsc.nasa.gov/sseop/clickmap/

:sick:

:worship: Τι μου λες τώρα!!! τρομερό το site!!! :worship:

wow....αν και ειμαι καπως συνηθισμενος σε τετοιες εικονες (και καλυτερες αφου η μαμα κανει ηλεκτρονικη αναλυση δορυφορικων εικονων) μπορω να πω οτι ειναι ΠΟΛΥ καλο το λινκ για εργασιες κλπ :)

Αρχική απάντηση από spc

Πολύ ωραία, η Σάμος είναι Τούρκικο νησί!

TURKEY SAMOS IS., COS IS., GLINT

:rant: :rant:

Σοβαρά μιλάς ??? δεν το πρόσεξα αυτό :rant:

Αρχική απάντηση από Βασιλης

μου ειχε πει ενα σαιτ στο οποιο εβαζεσ περιοχη κτλ κ σου εβγαζε ακριβως την φωτο(δηλαδη στην οδο σου πχ) αλλα μετα απο 2 ωρες περιπου για λογους ασφαλειας περισσοτερο...αλλα δυστηχως δεν το συγκρατησα....

Κάτι με θυμίζει αυτό

Προσπάθησε να θυμηθείς :D

Αρχική απάντηση από abarth

wow....αν και ειμαι καπως συνηθισμενος σε τετοιες εικονες (και καλυτερες αφου η μαμα κανει ηλεκτρονικη αναλυση δορυφορικων εικονων) μπορω να πω οτι ειναι ΠΟΛΥ καλο το λινκ για εργασιες κλπ :)

τοπογράφος είναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.