eladrion Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2014 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιο μελος εχει παραγγειλει το συγκεκριμενο μονιτορ και απο που..ψαχνω αλλα το σκρουτζ εχει μονο δυο μαγαζια και σε τρελες τιμες. Ξερεται καποιο μαγαζι ελλαδα η γερμανια αγγλια να το παραγγειλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιο μελος εχει παραγγειλει το συγκεκριμενο μονιτορ και απο που..ψαχνω αλλα το σκρουτζ εχει μονο δυο μαγαζια και σε τρελες τιμες. Ξερεται καποιο μαγαζι ελλαδα η γερμανια αγγλια να το παραγγειλω?LG 34UM95 | Skroutz.grΤρελη τιμη? Αυτη ειναι η τιμη του! Τσαμπα δεν θα το βρεις πουθενα, οποτε μην ψαχνεις! ...στο amazon.de εχει 850 ευρω + μεταφορικα = 900+ φευγα! Αμα εχει bleeding το στελνεις πισω και ξαναπληρωνεις μεταφορικά! 1ον) δεν εχεις zero pixel warranty σε αυτο το monitor και 2ον) εαν παθει κατι και ειναι απο εξω αγορασμενο δεν το αναγνωριζει η LG Hellas.Επίσης υποφέρουν απο πολυ bleeding:http://cdn.overclock.net/4/40/40b9824e_iXCxXVW.jpeghttp://i.imgur.com/dWsr6qn.jpghttp://cdn.overclock.net/a/a2/500x1000px-LL-a2ad67ee_photo.jpeghttp://cdn.overclock.net/1/1d/350x700px-LL-1d765a01_photo4.jpeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 24, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Μα ποσο ωραια δειχνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
eladrion Ιούλιος 24, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Αρα μαλλον περιμενουμε σεπτεμβριο την AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 24, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Αρα μαλλον περιμενουμε σεπτεμβριο την AOCγιατι τι θα αλλάξει στην ΑΟC ?Το ιδιο panel της LG θα φοράει. Εκτος εαν πιστευεις οτι η LG θα της δωσει handpick κομμάτια. Απλα δεν παιζει! Το ΑΟC θα εχει τα ιδια προβλήματα στο panel αλλα με χειροτερα ηλεκτρονικά. Δηλαδη υψηλότερο input lag, χειροτερο overdrive και λοιπά....στανταρακια αυτα!Κορώνα γράμματα στο LG. Αλλιως πας για κατι διαφορετικό. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eladrion Ιούλιος 24, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Καταλαβα τι εννοεις...απο οτι διαβασα στα forum kai απο κατοχους lg η εταιρια εχει παρει πισω τα μονιτορ και θα βγαλει καινουργιο Revision χωρις τα θεματα αυτα...οποτε υπομονη μεχρι τελη σεπτεμβρη τουλαχιστον....το αστειο ειναι οτι μιλησα με lg hellas τους ειπα για τα προβληματα οτι εχουν γεμισει τα φορουμ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν κατι τετοιο ελεος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιούλιος 24, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 λογικα να μην ξερουν γιατι απο δω εχουν πουληθει ελαχιστες.Οταν τους ρωταγα πριν κανα διμηνο δεν ξεραν καν το μοπντελο και μου λεγαν για το um65 που ειναι 1080p.Οσοι εχουν τα χουν φερει απ εξω .Εγω δε θα πω αυτα που λεει ο Ορεστης περι κακου πανελ γιατι αυτα ειναι λιγο θεματα λαχειο, και με τον καιρο λυνονται (στις αρχικες εισαγωγες συμβαινουν εξ αλλου και στις καλυτερες οικογενειες, βλεπε Dell)ΑΛΛΑ επειδη γνωστος μου εχει παρει lg 21:9 προσφατα και την ειδα, η πρωτη εντυπωση ηταν "ΤΗ ΘΕΛΩ", ΟΜΩΣ μετα απο λιγο "μπανιστηρι" φανηκε ενα χοντρο προβλημα σχετικα με παιχνιδια που δεν υποστηριζουν τη συγκεκριμενη αναλυση. Μποορεις να τους βαλεις λιγο μεγαλυτερη, αλλα οι υποτιτλοι χανονται κατω, επισεις αν κανεις crop σε κλασσικο 16:9 1080p παλι δειχνει καπως παραξενα ως προς τη γεωμετρια και μαλλον τραβαει καπως στο καθετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eladrion Ιούλιος 24, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Αφου σοβαρα μαγαζια δεν τις εχουν φερει ακομα οπως egate kai msystems Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 24, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Αφου σοβαρα μαγαζια δεν τις εχουν φερει ακομα οπως egate kai msystemsμην κοιτας στο site τους, κανε ενα τηλεφωνο να τους πεις οτι το θελεις και μπορει να σε φτιαξουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eladrion Ιούλιος 24, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Καλη ιδεα θα παρω αυριο να ρωτησω αν και μου φαινεται απιθανο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eladrion Ιούλιος 30, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2014 Η Lg μου ειπε πλαισιο ηλεκτρονικη κοτσοβολο κατοπιν παραγγελιας εστειλα και στα 3 και μου ειπαν ολοι ημαστε σε επικοινωνια με lg περιμενετε και με εχουν γραψει και msystems μου ειπε 1 μηνα παραδωσης....απογοητευση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eladrion Αύγουστος 8, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Επειτα παλι απο καθοδηγηση της lg να απευθυνθω στους συνεργατες της,westnet,infoquest,oktabit πι οποιες δεν ξερω καν αν δινουν προιοντα αν δν εισαι επαγγελματιας ακομα μαι αυτες μου ειπαν δεν μπορουν να παραγγειλουν.Τελικα στην ελλαδα ειμαστε πολυ πισω τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.