pontium Νοέμβριος 29, 2004 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Νοέμβριος 29, 2004 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Βρήκε ο γύφτος την γενιά του, Γιατί βρε Root βλέπεις εσύ πουθενά shared cache στη φώτο που εγώ δε βλέπω? εκτός και ειναι να μπει στη χαραμάδα και δε προλάβαν(©billpeppas) να την βάλουν γιατί έπρεπε να τα κλείσουν όλα και να πάνε να φάνε φασολάκια (©Ζarras) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 29, 2004 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Καταρχήν, δεν ξέρουμε αν η φώτο είναι αληθινή... Κατα δεύτερον, δεν διαφωνώ ούτε υποστηρίζω ότι θα έχει ντε και καλά shared cache. Και κατά 3ον, σχολίασα το support του unsto, δεν είπα ότι έχετε άδικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 29, 2004 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Βρήκε ο γύφτος την γενιά του, Χαχαχα, μερικοι μας ζηλευουν πολυ :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 29, 2004 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Τι ζηλευουνε?? Τον επαναστατικο και ροκ χαρακτηρα σας που σας επιτρεπει να πηγαινετε κοντρα στις δηλωσεις του Οτελινι και να στεκεστε με κριτικο ματι απεναντι σε οποιαδηποτε προσπαθεια χειραγωγησης και αποπροσανατολισμου των μαζων????Ενω αντιθετα εμεις τα "προβατα" πιστευουμε οτι μας λενε οι εκαστοτε προεδρου Intel.Φτου μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 29, 2004 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Μα'ι'μουδίσια μου κάνει η φωτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 30, 2004 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 01:45] Μα'ι'μουδίσια μου κάνει η φωτό... FrOsT νομιζω οτι εχεις δικιο...τωρα που την ξαναβλεπω..κι εμενα μαιμουδισια μου κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 30, 2004 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 FrOsT νομιζω οτι εχεις δικιο...τωρα που την ξαναβλεπω..κι εμενα μαιμουδισια μου κανει... :hehe: Την μπανάνα ξέχασες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Νοέμβριος 30, 2004 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 εμένα μια χαρά πραγματική μου φαίνεται η φώτο, έχει λεπτομέρειες που δεν δικαιολογούνται, εκτός και αν έχει τόση φαντασία το τυπάκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris81 Δεκέμβριος 21, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Με μπανάνα ή όχι εγώ γουστάρω. Είναι όμορφος.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 28, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell........... εγώ αμφισβητώ πως τα πρώτα διπύρηνα της intel θα έχουν shared.... http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/dual-core_7.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 28, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι παν να κάνουν, ή όλα αυτά που διαβάζουμε είναι μούφες ή το έχουν χάσει εντελώς. Θα φαν κάρτα, η AMD θα ξεκινήσει με τα διπύρηνα λένε από 3.2G και βάλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.